Hur man hittar en persons hem eller mobilnummer gratis

Om du behöver hitta en persons hem- eller mobilnummer gratis, kommer du att upptäcka att det finns flera olika alternativ för att göra det oavsett vilken enhet du söker från.

Hitta med hjälp av webbplatser

Du kan hitta en persons hem- eller mobilnummer gratis genom att använda ett antal olika webbplatser. WhitePages låter dig söka efter en person efter namn och plats. Hemtelefonnummer visas gratis, medan mobiltelefonnummer är en del av WhitePages Premium och kan nås genom att uppgradera till en Premium-plan som börjar på $ 4,99 per månad.

PeopleFinder.com är en annan webbplats som låter dig söka efter personer med deras för- och efternamn plus platser. Liksom WhitePages erbjuder webbplatsen gratis telefonnummer men kräver att du uppgraderar till ett betalt konto för att visa mobiltelefonnummer för privatpersoner. Webbplatsen innehåller också annan information som den hittar, såsom e-postadresser, offentliga register och sociala medieprofiler.

Pipl.com låter dig också söka efter individer efter namn och plats. Tjänsten tar fram en individs telefonnummer, adress och annan information som utbildning, karriär och potentiella släktingar. All denna information tillhandahålls gratis. Tjänsten är bra på att hitta hemtelefonnummer men har vanligtvis svårare att hitta mobiltelefonnummer för individer.

Ett annat alternativ som kan vara effektivt är att försöka googla personens namn tillsammans med frasen "mobiltelefonnummer" eller "telefonnummer". Du kan söka på flera webbplatser på detta sätt för att hitta det telefonnummer du letar efter. Om du får för många resultat som inte är relaterade, försök sätta personens namn i citattecken.

Hitta med iOS-appar

Du kan också hitta en persons telefonnummer med hjälp av en iOS-app. Det finns flera appar som låter dig göra detta gratis. Appen BeenVerified är gratis och låter dig söka i ett namn och ta fram telefonnummer och adresser som är associerade med det namnet. Andra saker som arresteringsregister och sociala medieprofiler dras också upp, men kan kräva en betald prenumeration för att se.

Intelius erbjuder också en gratis omvänd telefonsökning och app för personsökning. Du kan söka efter personer med den här appen gratis och betala för att se annan information som djupgående bakgrundsrapporter.

WhitePages erbjuder också en gratis personsökningsapp som ger samma information som sin webbplats gör.

Hitta med Android-appar

Androids Google Play Store har också ett antal gratis alternativ för att leta upp en persons telefonnummer. PeopleLooker kan användas för att hitta en persons hem- och mobilnummer, ålder, adress, e-postadresser och släktingar. Du kan uppgradera appen för att hitta annan information som sociala medieprofiler och kriminella och trafikregister.

Med appen Sök efter personer kan du hitta en persons telefonnummer tillsammans med en fullständig adress.

PeekYou och Radaris People Search är ytterligare två gratisappar att tänka på eftersom dessa också låter dig hitta telefonnummer för individer på din Android-enhet.

Hitta med hjälp av sociala medier

Du kanske också kan hitta en persons telefonnummer genom att använda sociala medier som Facebook. Du hittar den här informationen på Facebook genom att söka efter personen efter namn. Klicka på personens profil och klicka sedan på länken "Om" under profilen följt av "Kontakt och grundläggande information." Telefonnumret visas här om användaren har valt att dela det på Facebook. Observera att om du inte är vän med personen kommer du vanligtvis inte att se kontaktinformation som ett telefonnummer, så se till att skicka en vänförfrågan om ett telefonnummer inte syns för dig.