Varför hör jag min egen röst i mitt headset?

När du spelar ett onlinespel på fest eller chattar med en vän online är det distraherande att höra din egen röst i headsetet. När du har åtgärdat problemet hör du ljudet från en film, en låt eller ett spel du spelar - och rösterna från alla vänner du chattar med - utan att distrahera din egen rebound-röst. Att höra din egen röst kan vara ett problem med din kringutrustning, men det kan också härröra från din dator.

Mikrofonvolym

Få åtkomst till ljud från kontrollpanelen i alla appar och välj mikrofon. Windows 8 hjälper dig att automatiskt felsöka din enhet från det området, vilket kan ta hand om problemet direkt. Du kan också justera din volym - om volymen är för hög kan ljudet komma tillbaka i headsetet. Inaktivera och aktivera mikrofonen från ljudmenyn; ibland hjälper en enkel återställning av enheten till att lösa problemet.

Andra anslutningar

När du är ansluten till andra med ditt headset är det ibland inget problem med ditt headset eller mikrofon att höra din röst. Om en person i ditt parti har en högtalare som spelar upp ljudet genom sin TV eller dator kan du höra ekon av din röst i chatten som kommer genom hans högtalare. En person vars mikrofon är dåligt placerad och tar upp ljud från headsetet kan också sända om din röst och spela upp den via dina högtalare.

Brusreducering

Om du inte vill ha något omgivande ljud, inklusive din egen röst, titta på headset som är utformade för brusreducering. Ibland återkommer ljudet av att du pratar i din mikrofon helt enkelt i öronen naturligt utan att plockas upp. Brusreducerande headset kommer att blockera det mesta bullret runt dig - inklusive stor volym från din egen röst - och låta dig fokusera på ljudet som spelas i dina öron.

Felsökning

För att säkerställa att din utrustning inte är problemet, försök att utföra drivrutinsuppdateringar på ditt headset, mikrofon och det chattprogram du använder, om du använder en. Du bör också koppla ur allt, kontrollera att anslutningarna är rena och anslut dem igen. Om de är igensatta med damm, spraya dem med tryckluft. Ett sätt att kontrollera om det är ett headsetproblem eller ett PC-problem är att ansluta hörlurarna till en annan dator och kontrollera om problemet kvarstår. Om det inte gör det, fokusera på att uppdatera din dator och justera volymnivåerna. Om det gör det, fokusera på att uppdatera headsetet och städa upp dina anslutningar.