Hur du får åtkomst till Facebook Desktop Version på iPhone och iPad

Som standard kommer din iPhone eller iPad alltid att visa mobilversionen av Facebook, även om du försöker komma åt Facebook med Safari eller Chrome-webbläsare. Det är emellertid fortfarande möjligt att komma åt Full Desktop-versionen av Facebook på iPhone eller iPad.

Få åtkomst till Facebook Desktop Version på iPhone och iPad

I en idealvärld ska en webbplats se likadan ut på alla enheter. Detta är emellertid inte alltid fallet och många populära webbplatser ser annorlunda ut och erbjuder olika funktioner i mobil- och stationära versioner.

Medan mobilversionen av Facebook är optimerad för mobila enheter och ser bättre ut på mobiltelefon eller surfplatta, vill vissa användare använda Desktop-versionen av Facebook på iPhone eller iPad för att få tillgång till Facebooks fulla funktionalitet.

Därför tillhandahåller vi nedan tre olika sätt att få tillgång till Full Desktop-versionen av Facebook på iPhone och iPad.

1. Skriv URL för att komma åt Facebook Desktop-version på iPhone

Här är ett enkelt sätt att komma åt Facebook Desktop-version på iPhone eller iPad genom att skriva en URL-adress i webbläsaren.

1. Öppna Facebook på din iPhone. Du kommer att landa på mobilversionen (m.facebook.com)

2. När du är inloggad på Facebook skriver du https://www.facebook.com/login.php i sökfältet och trycker på Enter-tangenten.

3. Du kommer att landa på Full Desktop-versionen av Facebook på din iPhone.

2. Få åtkomst till Facebook Desktop-version på iPhone med Safari Browser

Alternativet Dela i Safari-webbläsaren ger ett alternativ att begära skrivbordsversion av webbplatser. Du kan använda denna funktion i Safari för att komma åt Facebook Desktop-versionen på iPhone.

1. Öppna Safari-webbläsaren på din iPhone och gå till facebook.com.

2. Eftersom du använder en mobil enhet kommer du att omdirigeras till mobilversionen av Facebook.

3. Logga in på ditt Facebook-konto och tryck sedan på knappen Dela i den nedre menyn.

4. På Share-menyn som visas klickar du på Request Desktop Site. Detta tar dig till Desktop-versionen av Facebook på din iPhone eller iPad.

3. Få åtkomst till Facebook Desktop-version på iPhone med hjälp av Chrome Browser

Om du använder Google Chrome Browser på iPhone kan du komma åt Full Desktop-versionen av Facebook med följande steg.

1. Öppna Chrome Browser på iPhone.

2. Besök Facebook.com.

3. Klicka sedan på menyikonen för 3 punkter längst upp till höger på skärmen och tryck sedan på Begär skrivbordsplatsalternativ i listrutan.