Fungerar en penna med en iPhone?

IPhone är en kraftfull smartphone-enhet med många funktioner. Med sitt lättanvända pekskärmsgränssnitt kan du navigera genom din iPhone genom att knacka, bläddra och skriva. Att använda fingrarna lämnar ofta fingeravtrycksmärken och eventuellt repor på en oskyddad konsol. Inte alla pennor är kompatibla med iPhone. Apple rekommenderar pennor som är speciellt gjorda för iPhone, iPod touch, iPad och finger-touch skärmar.

Funktioner i en penna

IPhone används under alla väderförhållanden. Om du har handskar på är det en utmaning att skriva på iPhone. Att skriva med en penna lindrar problemet. Stylus-pennor har en gummispets längst ner för att förhindra repor på konsolen. Liksom vanliga klämpennor kan pennor fästas i din skjortficka för handsfree-bärbarhet. Dessa pennor är lätta och mäter mindre än sex tum långa.

Soft Touch Stylus

Soft Touch Stylus för iPhones mäter bara 4 tum, har en inbyggd skjortklämma och är kompatibel med fingerpekskärmar. Denna penna är lätt eftersom den är byggd med lätt aluminium. Med sin mjuka gummispets kan du enkelt och exakt skriva, knacka, dubbelklicka och bläddra. Du kan förvärva denna penna i svart eller i silver med en svart eller blå klämma och spets.

Pogo Stylus

Pogo Stylus-pennan är också gjord för iPhones och iPod touch. Den har en mjuk gummispets, glider lätt över konsolen för kreativ skissning, förutom att skriva, knacka, panorera, rulla, dra, rulla, bowla och trolling. Byggd med en lätt aluminiumlegering, är Pogo-pennan belagd med ett anodiserat flerfärgat lager. Utan ett inbyggt klipp måste du köpa ett multifunktionellt klipp för att fästa Pogo-pennan på din iPhone.

CandyStylus + penna

Om du någonsin velat ha en penna och en penna i en, överväga CandyStylus + Pen för iPhone, iPad, iPod touch och papper. Denna kromfärgade, bläckpåfyllningsbara penna fungerar också som en penna. Det är täckt på båda sidor; ena änden som en penna och den andra, en vanlig penna. CandyStylus + Pen väger 4,2 gram och mäter 5,6 tum och tar en Parker-påfyllningsbar bläckpatron med kulspets.