Hur man slår på tangentbordsljuset på en HP Pavilion

När du reser på natten eller deltar i en presentation i ett mörkt rum kan det vara svårt att se tangentbordet på din bärbara dator. Vissa HP Pavilion-modeller har en bakgrundsbelysning under tangentbordet som lyser upp varje tangent. Dessa modeller visar vanligtvis en tänd tangentbordsikon till vänster om mellanslagstangenten. Med den här funktionen aktiverad behöver du inte slå på rumslampan för att skriva ett brev, skriva ett mejl eller arbeta med ett projekt. Beroende på din bärbara dators modell kan du aktivera bakgrundsbelysningen på flera sätt.

Steg 1

Slå på din HP Pavilion och tryck på "F5" eller "F12" för att slå på tangentbordets bakgrundsbelysning, beroende på din modell.

Steg 2

Leta reda på "Fn" -tangenten bredvid Windows-tangenten längst ner till vänster på tangentbordet. Tryck på mellanslagstangenten medan du håller "Fn" -tangenten för att slå på bakgrundsbelysningen.

Tryck på den särskilda bakgrundsbelysningsknappen om din modell har en. Den dedikerade bakgrundsbelysningsknappen är markerad med tre punkter i en horisontell linje. Vissa modeller med denna nyckel inkluderar dv6-2022er, dv6-3250us och andra bärbara datorer i dv6-serien.