Kan du titta på Netflix på två olika platser?

Netflix erbjuder en mängd olika planer och streamingalternativ riktade till grundläggande och mer krävande användare. Ja - du kan titta på Netflix på två olika platser samtidigt om du väljer en kompatibel Netflix-plan.

Netflix-planer och streaming från flera enheter

Netflix erbjuder för närvarande tre olika strömmande planer. Varje plan begränsar antalet olika platser eller skärmar som du kan titta på samtidigt. Basic Netflix-planen tillåter bara en plats eller skärm samtidigt. Du kan inte heller strömma video i HD med denna grundläggande plan.

Standard Netflix-planen erbjuder HD-streaming tillsammans med möjligheten att strömma videor på två enheter samtidigt. Den dyraste Premium Netflix-planen erbjuder HD- och ultra HD-streaming tillsammans med möjligheten att titta på videor på upp till fyra skärmar eller platser samtidigt.

Alla Netflix-planer låter dig titta på Netflix på din bärbara dator, TV, telefon eller surfplatta samt titta på obegränsade filmer och TV-program.

Nedladdning från flera enheter

Med Basic-, Standard- och Premium-planerna kan du ladda ner videor från Netflix till flera enheter så att du kan spela upp dem även när du inte är ansluten till internet. Nedladdade filmer och TV-program upphör att gälla från din enhet inom en viss tidsperiod, vanligtvis inom sju dagar, så du måste titta på dem offline innan de går ut. Du kan ladda ner och lagra flera videor på en enhet samtidigt. Observera att nedladdade videor är skyddade, så du kommer inte att kunna överföra dessa nedladdade videor direkt till andra enheter.

Nedladdade videor kan vara en bra lösning för lösning om du vill spela upp en Netflix-video från flera enheter samtidigt men inte vill betala för de dyrare planerna. (Vidare låter det dig titta på en Netflix-film även när du har en dålig eller ingen internetanslutning.) Tänk på att du måste ladda ner videon och koppla bort enheten från internet innan du spelar upp en annan Netflix-video på en annan enhet. Nedladdade videor kan ta upp betydande utrymme på din enhet så det här kanske inte är en bra lösning för alla.

Netflix-profiler och tittar från flera platser

Som med nedladdningar tillåter alla Netflix-planer att du har upp till fem profiler på ett konto. Profilerna anpassas för varje persons TV-program och filminställningar. Föräldrakontroll kan ställas in på varje profil för att begränsa vad TV-program eller filmer får spela.

Profiler räknas mot strömningsgränsen för din specifika plan. Om du försöker strömma över denna gräns stoppas din uppspelning på alla enheter som för närvarande strömmar och du får en varning.