Hur man sätter en bakgrund på en iPhone-startskärm

iPhones som kör iOS 4 eller senare stöder bakgrundsbilder på startskärmen och låsskärmen. Även om iPhone har ett galleri med inbyggda bakgrundsbilder som du kan välja, kan du också använda en anpassad bild från ditt fotogalleri, inklusive bilder som tagits med din iPhones kamera och bilder sparade från webbsidor. Dessutom kan du justera det område på bilden som du vill använda.

Tryck på "Inställningar" på din iPhones startskärm och tryck på "Bakgrund".

Hur man sätter en bakgrund på en iPhone-startskärm Hur man sätter en bakgrund på en iPhone-startskärm

Välj bland dussintals bakgrundsbakgrundsalternativ som kommer med iPhones. Tryck på ikonen för den tapet du vill använda och tryck på "Ställ in" för att tillämpa den.

Det är enkelt att ändra bakgrunden på din iPhone-startskärm. Även om iPhones har ett galleri med inbyggda tapeter som du kan välja, kan du också välja ett foto från din kamerarulle eller ett anpassat fotogalleri.

Tryck på "Hem" -knappen och tryck på "Foton" om du vill använda en av dina egna foton som bakgrund. Tryck på "Kamerarulle" och tryck på det foto du vill använda. Tryck på ikonen "Skicka" längst ner till vänster på skärmen och tryck på "Använd som bakgrund". Använd två fingrar för att zooma in eller ut på fotot och tryck på "Ställ in" för att använda den anpassade bakgrunden.

Wallpaper iphone home, Anpassa iphone home, Change wallpaper iphone Hur man sätter en bakgrund på en iPhone-startskärm Hur man sätter en bakgrund på en iPhone-startskärm