Så här ansluter jag min Samsung-mobiltelefon till min dator med Bluetooth (12 steg)

Nyare datorer har inbyggda Bluetooth-sändtagare som rymmer flera Bluetooth-enheter och kringutrustning. När den är ansluten tillåter den inbyggda Bluetooth-tekniken för både Samsungs mobiltelefon och PC användaren att dela dokument, musik, video och synkronisera e-post och andra program trådlöst.

Aktivera Bluetooth på PC

Steg 1

Klicka på "Start" -knappen och skriv "Services.msc" i sökrutan. Tryck på "Enter" på tangentbordet för att starta "Tjänster" -fönstret.

Steg 2

Högerklicka på "Bluetooth" från tjänstelistan. Klicka på "Egenskaper" i popup-menyn.

Steg 3

Klicka på fliken "Allmänt". Klicka på rullgardinsmenyn bredvid Starttyp. Klicka på "Automatisk". Klicka på "OK" för att spara ändringarna och återgå till "Tjänster" -fönstret.

Steg 4

Högerklicka på "Bluetooth" -tjänster. Klicka på "Start" i popup-menyn. Stäng fönstret "Tjänster" och återgå till skrivbordet.

Steg 5

Klicka på "Start" och skriv "Bluetooth" i sökrutan. Tryck på "Enter" på tangentbordet för att starta "Bluetooth" -tjänstfönstret.

Klicka på "Ändra Bluetooth-inställningar." Klicka på fliken "Alternativ" och markera "Tillåt att Bluetooth-enheter hittar den här datorn" under "Upptäckt" och sedan "Varna mig när en ny Bluetooth-enhet vill ansluta". Klicka på "Apply" och sedan "OK" för att stänga ut genom fönstret.

Aktivera Bluetooth på Samsung mobiltelefon

Steg 1

Tryck på "Meny" -tangenten från hemskärmen. Leta reda på och tryck på ikonen "Inställningar". Från menyn "Inställningar" trycker du på "Trådlöst och nätverk" och sedan på "Bluetooth-inställningar".

Steg 2

Tryck på "Bluetooth" högst upp i listan "Bluetooth-inställningar". Tryck på "På" för att aktivera tjänsten.

Tryck på "Synlighet" eller "Synlig" för att ändra enheten från "Dold" till "Alltid synlig" eller "Synlig i tre minuter."

Anslut enheterna

Steg 1

Klicka på "Start" och skriv "Bluetooth" i sökrutan. Tryck på "Enter" på tangentbordet för att starta "Bluetooth" -tjänstfönstret. Klicka på "Lägg till en Bluetooth-enhet." Windows söker efter Samsung-mobiltelefonen.

Steg 2

Välj "Para ihop utan att använda en kod" och ange Samsungs lösenord för mobiltelefon. Klicka på "Nästa".

Klicka på "Stäng" när de två enheterna är anslutna.