Så här bifogar du låtar från iTunes till e-post

Oavsett om du laddar ner musik från iTunes Store eller bränner den i biblioteket från en CD finns dina iTunes-mediefiler i en speciell mapp som du kan komma åt när du vill. Du kan till och med dela dina favoritlåtar från iTunes med vänner via en e-postklient. Det är inte svårt att bifoga en sångfil till ett utgående e-postmeddelande, men det tar lite arbete att upptäcka mappen som innehåller dina iTunes-mediefiler.

Steg 1

Logga in på din e-postklient och skriv ett meddelande som du normalt gör. Klicka på knappen som låter dig lägga till en bilaga till meddelandet. Om du behöver hjälp med att hitta den knappen, kontakta e-postklientens hjälp. När du klickar på knappen uppmanas ett fönster att navigera till den mapp som innehåller filer du vill bifoga.

Steg 2

Navigera till följande iTunes-mapp:

C: \ Användare \ användarnamn \ Min musik \ iTunes

Byt ut "användarnamn" med det användarnamn du använder för att logga in på din dator. Om du använder en iTunes-version som är större än 8.2.1 ser du en undermapp "iTunes Media" i iTunes-mappen. Annars ser du en annan mapp med namnet "iTunes-mapp".

Steg 3

Dubbelklicka på "iTunes Media" eller "iTunes" undermapp för att visa undermappen Music. Dubbelklicka på den undermappen så visas en eller flera undermappar som innehåller din iTunes-musik. En undermapps namn kan till exempel matcha en sångs namn eller inspelningsartistens namn.

Dubbelklicka på en av undermapparna och dubbelklicka sedan på låten du vill bifoga i ditt e-postmeddelande.