Hur man ändrar ett TracFone-nummer

TracFone erbjuder konsumenterna en mängd förbetalda mobiltelefoner, inklusive Samsung, LG och Motorola-märken. Med telefonerna kan du bestämma hur många minuter du ska köpa och ladda på telefonen. Det finns inget kontrakt eller kreditkontroll - du köper bara den förbetalda telefonen och aktiverar den. Du kan till och med ändra ditt TracFones mobilnummer om du väljer att flytta till en annan stad eller om du vill ändra numret av personliga skäl.

TracFone-information behövs

Skriv ner ditt nya postnummer, Tracfones SIM-kortnummer, TracFones serienummer och ditt TracFones nuvarande telefonnummer. SIM-kortnumret och telefonens serienummer hittar du genom att trycka på "Meny" -knappen på din TracFone och navigera till "Förbetald meny." Du kommer att behöva denna information för att ge kundtjänstrepresentanten i TracFones tekniska serviceavdelning.

Kontakta TracFones tekniska support

Ring 800-867-7183 från din TracFone eller en fast telefon. Tryck på "1" på din telefon för engelska eller "2" för spanska när du uppmanas till det. Tryck på “1” för att välja TracFone som det mobiltelefonmärke du ringer om. Tryck på “4” för TracFones tekniska supportavdelning. När du är ansluten till en kundtjänstrepresentant, ge honom den information du samlat in om din mobiltelefon. Representanten kommer att berätta för dig hur lång tid det tar att ändra ditt mobilnummer.

Uppföljning

Låt din TracFone vara på så att telefonnummeret kan ändras. Om förändringsprocessen inte är klar den tid som representanten sa till dig att det skulle ta, ring TracFones tekniska supportavdelning igen och förklara att ditt nummer fortfarande inte har ändrats. Han kommer sedan att behandla en begäran om ett nytt SIM-kort.

Byte av SIM-kort

När ditt nya SIM-kort kommer i posten, ring TracFones tekniska supportavdelning och förklara att du beställde en ändring av mobiltelefonnummer, processen slutfördes inte och ett nytt SIM-kort utfärdades. Teknisk supportrepresentant guidar dig genom installationen av SIM-kortet och slutför ändringen av ditt mobilnummer. Alla minuter som du laddat på din TracFone kommer att överföras till det nya telefonnumret.