Hur konverterar man från en skyddad MPEG till MPEG-4-videofiler

Om du har försökt lägga till videor som du har köpt från iTunes Store till andra mediaspelare än iPods och iPhones, kommer du att märka att det finns en begränsning för köpta videor. Denna begränsning är för att förhindra olaglig distribution av videor, men det begränsar också din förmåga att använda ditt köpta innehåll för produkter som inte är Apple. Tack och lov finns det program från tredje part som kan konvertera skyddade videor till standard MP4-videoformat. Dessa shareware-program kräver en inköpt kod för att låsa upp alla funktioner och finns online på nedladdningssajter för programvara.

Steg 1

Ladda ner och installera ImTOO MP4 Video Converter och dubbelklicka på programmets ikon på skrivbordet för att köra den. Detta program kan konvertera skyddade filer och konvertera dem till en mängd populära videoformat, inklusive MP4. Klicka på rullgardinsmenyn under "Profil" för att välja ditt videoformat och klicka sedan på mappikonen i det övre vänstra hörnet av programfönstret. Välj din skyddade video och klicka på "Spela in" -knappen, som är en röd cirkel.

Steg 2

Använd Leawo Free MP4 Converter. Detta gratisprogram är kompatibelt med datorer och Macintosh-datorer och stöder populära videoformat inklusive skyddade MPEG-4-filer. Öppna programmet och klicka på knappen "Lägg till" för att lägga till en video i kön. Klicka på rullgardinsmenyn bredvid avsnittet "Stil" för att välja format för utdata och klicka på den gröna pilen "Konvertera" -knappen i det nedre högra hörnet för att påbörja omvandlingsprocessen.

Ladda ner och installera OJOsoft MP4 Converter. Kör den och klicka på "Till MP4" -knappen i programfönstret. I likhet med de tidigare programmen ger OJOsoft MP4 Converter grundläggande videokonvertering och stöder ett antal olika ingångsformat, inklusive skyddad MPEG-4. Klicka på fliken "Bläddra" för att lägga till din skyddade video och klicka på knappen "Konvertera" i det nedre högra hörnet.