Så här meddelar du Google Maps för att uppdatera nya vägar (5 steg)

Google Maps är ett praktiskt onlineverktyg att använda om du vill visa andra människor var du bor eller var en viss plats är belägen. Även om många städer är helt detaljerade, kompletta med vägar och andra sevärdheter, kanske vissa områden inte visar nybyggda vägar. Med Google Map Maker kan du själv rita den nya vägen och meddela Google Maps för godkännande så att andra Google Maps-användare kan se dina ändringar, förutsatt att de är korrekta.

Steg 1

Gå till webbplatsen för Google Map Maker (se Resurs). Om du ser dialogrutan "Berika Google Maps med din lokala kunskap" klickar du på "X" -knappen i det övre högra hörnet av dialogrutan för att stänga den.

Steg 2

Klicka på sökrutan och skriv en plats eller väg som ligger nära den plats där de nya vägarna ska vara. Klicka på knappen "Sök" som visar ett förstoringsglas för att se området på kartan.

Steg 3

Klicka på knappen "Lägg till ny" och klicka på "Lägg till vägar, floder, järnvägar." Klicka på "Väg" i kategorilistan för att växla till "Ritningsväg" -verktyget.

Steg 4

Klicka på en plats på kartan där den nya vägen börjar. Rita resten av vägen genom att lägga till ytterligare poäng. Tryck på "Enter" på tangentbordet för att avsluta vägen.

Klicka på textrutan "Namn" på sidofältet "Lägg till väg" och ange det exakta namnet på den nya vägen. Fyll i resten av väginformationen och klicka på knappen "Spara" för att meddela Google Maps om den nya vägen.