Hur man ansluter en Vizio LCD till DISHTV

Genom att ansluta en Dish Network-satellit-tv-mottagare till din Vizio TV-apparat kan du titta på utdata från rutan Dish Network på TV-skärmen. Du kan ansluta Vizio TV-apparaten till nätverket Dish Network med en komponentvideokabel, kompositvideokabel eller HDMI-kabel. Komponent- och kompositkablar erbjuder endast standardupplösning, medan en HDMI-anslutning ger optimal videokvalitet och högkvalitativt digitalt ljud. En HDMI-anslutning är ett krav om du vill titta på dina favoritfilmer och TV-program i högupplöst upplösning på de många HDTV-kanaler som erbjuds som en del av Dish Network-paketet.

Steg 1

Slå på Vizio TV-apparaten. Stäng av rutan Dish Network.

Steg 2

Sätt i ena änden av HDMI-anslutningskabeln i en ledig HDMI-port på baksidan av Vizio TV-apparaten. Anslut den andra änden till porten "HDMI" eller "HDTV" på baksidan av lådan Dish Network. Om du bestämmer dig för att ansluta med en komposit- eller komponentkabel ansluter du de färgkodade kabeluttagen till motsvarande uttag på baksidan av både TV: n och nätverket.

Steg 3

Skriv ner HDMI-portnumret om du ansluter med en HDMI-kabel.

Steg 4

Slå på Vizio TV: n och rutan Dish Network.

Steg 5

Tryck på "Meny" -knappen på Vizio-fjärrkontrollen för att starta uppsättningens skärmmeny.

Steg 6

Bläddra till alternativet "Inställningar" med fjärrkontrollens riktningspilar och tryck sedan på "OK" -knappen.

Steg 7

Välj "Ingångskälla" på skärmen och tryck på "OK".

Steg 8

Bläddra till ingångskällan för den anslutna utrustningen - "HDMI-1," "HDMI-2," "HDMI-3," "Komponent" eller "AV" för kompositanslutningar.

Steg 9

Tryck på "OK" -knappen för att välja utdata från rutan Dish Network.

Tryck på "Avsluta" -knappen för att lämna skärmmenyn och visa Dish Network-programmeringen på TV-skärmen. Använd Dish Network-fjärrkontrollen för att byta kanal eller använda boxens personliga videobandspelare och andra funktioner.