Hur man kör Mac OS X i Virtualbox i Ubuntu

VirtualBox är en applikation för virtuell maskin som nu är tillgänglig för Linux-användare. VirtualBox körs också på Windows-datorer och Mac-datorer. Du kan installera en virtuell "ruta" och köra den i ett fönster direkt på skrivbordet. Detta gör att du kan installera och testa system utan att behöva partitionera eller torka hårddisken. Att köra ett Macintosh OS på din Ubuntu-maskin är en enkel installation från en Macintosh ISO.

Öppna VirtualBox-applikationen och klicka på "Ny" i det övre vänstra hörnet.

Klicka på "Nästa" längst ner till höger och välj ett namn för installationen. Välj "Mac OSX" i rullgardinsmenyn och klicka på "Nästa". Fortsätt att klicka på "Nästa" tills du kan klicka på "Slutför".

Välj Mac OSX-maskinen från listan till vänster i VirtualBox-fönstret. Klicka på "Start" högst upp i fönstret. Kontrollera att Mac OSX ISO finns i CD / DVD-enheten.

Följ stegen i guiden First Run för att installera Mac OSX på din nya virtuella enhet.

När installationen är klar. VirtualBox startar om OSX-maskinen automatiskt. Välj OSX från listan och klicka på "Start" för att starta OSX i ett VirtualBox-fönster.

Tips

Den högra "Ctrl" -knappen på tangentbordet växlar musen / pekaren fram och tillbaka mellan din fysiska datorskärm och den virtuella.