Kan jag få ett YouTube-konto med bara en Yahoo.com-e-postadress?

Sedan Googles förvärv av YouTube tvingar skapande av ett YouTube-konto potentiella tittare att också registrera ett Gmail-konto. Du måste dock inte ha ett Gmail-konto för att påbörja registreringsprocessen. Du kan registrera dig som ny medlem på YouTube med bara ditt Yahoo ID och sedan ändra ditt YouTube-användarnamn till något som din vanliga online-moniker. Du behöver ditt nya Gmail-konto för att logga in som YouTube-medlem, men så snart du har skapat ett konto är du inloggad på tjänsten.

Steg 1

Besök YouTube i den webbläsare du väljer. Klicka på den röda “Logga in” -knappen längst upp till höger på skärmen. Webbplatsen omdirigerar dig till en Google-kontosida som är märkt för YouTube.

Steg 2

Klicka på den röda knappen "Skapa ett konto" längst upp till höger bredvid "Ny på YouTube?"

Steg 3

Skriv ditt för- och efternamn och skriv sedan användarnamnet du vill använda som ditt Google-konto. Det här blir din nya Gmail-adress, men du behöver inte använda den.

Därefter anger du och bekräftar sedan lösenordet som du använder för att logga in på ditt konto. Du kan också ange ditt mobilnummer om du vill och bekräfta ditt kön och ditt födelsedatum. I slutet av formuläret anger du din Yahoo-e-postadress, som fungerar som säkerhetskopia om du glömmer dina inloggningsuppgifter.

Klicka på den blå "Nästa steg" -knappen längst ner på formuläret. En ny skärm öppnas och informerar dig om att ditt konto har skapats. Klicka på den blå "Tillbaka till YouTube" -knappen för att återgå till YouTube och fortsätta surfa som medlem.