Hur man handlar på Craigslist

Byte på Craigslist låter dig byta oönskade varor mot efterfrågade varor. Detta kan vara ett bra alternativ till försäljning, särskilt om du inte har kontanter till hands. Du kan handla varor på Craigslist genom att posta i avsnittet "Barter" eller "Wanted" i Craigslist. Dessutom kan du också kontakta säljare för att se om de är öppna för handelsförslag.

Byteshandel

Besök Craigslist-sidan för din stad och klicka på "Skicka till annonser". Välj "Till salu av ägaren" och välj "Byteshandel". Ange en inläggstitel som beskriver ditt objekt inom en rad. Prisfältet är frivilligt - du kan fylla i detta om du också accepterar kontanter för en bytt artikel. Fyll i fältet för plats, postnummer och kontakt e-post. Lista artiklar som du är villig att byta mot i postbeskrivningen. Som standard är Craigslist-kontaktrelä valt och krypterar din e-postadress så att du kan vara anonym. Klicka på "Fortsätt" och ladda upp valfria bilder av ditt objekt. Klicka på "Klar med bilder" och välj "Publicera". Innan din annons läggs till Craigslist måste du kontrollera ditt e-postmeddelande för ett bekräftelsemeddelande och klicka på "Publicera" -länken för att verifiera din e-postadress.

Önskade listor

Klicka på länken "Önskad" i avsnittet "Till salu" på din lokala Craigslist-sida. Skriv namnet på ditt objekt i sökfältet och klicka på "Sök". Om någon letar efter just ditt objekt visas hans inlägg i sökresultaten. Välj en lista och se vad han har tillgängligt för handel. Om du är intresserad av artiklarna, kontakta användaren via e-postadressen eller telefonnumret som anges i postbeskrivningen.

Försäljningsannonser

Om du är intresserad av att både handla och sälja en artikel kan du ange detta i en försäljningslista. Fördelen med "Till salu" -listor är att du ytterligare kan kategorisera ditt inlägg efter artikeltyp, till exempel "Antikviteter", "Böcker" och "Elektronik." Dessa underkategorier är inte tillgängliga när du lägger upp listor "Barter" och "Wanted", vilket kan begränsa din exponering för tittare som söker efter inlägg i kategorin. Klicka på "Skicka till annonser" och klicka på "Till salu av ägaren." Välj en kategori och fyll i de obligatoriska inläggstitlarna och kontaktfälten. Se till att du är öppen för både försäljning och handel med bokningsbeskrivningen.

Handelssäkerhet

Deltagare i Craigslist-affärer är i allmänhet privata ägare, vilket innebär att du inte har samma konsumentskydd som butiker och affärsenheter erbjuder. Av säkerhetsskäl rekommenderar Craigslist att sätta upp möten i offentliga, väl upplysta och mycket trafikerade områden. Du kanske vill ta med en vän för att inspektera handelsartiklar, särskilt för artiklar som elektronik eller bilar - de kan ha defekter som inte är uppenbara för en lekman.