Hur man sätter nedladdade filmer på min iPod

Din iPod, som du har upptäckt, är inte bara en musikspelare. Det kan också fungera som ett sätt att titta på filmer och videor på språng. Medan skärmstorleken är mindre än den vanliga datorn eller TV-skärmen, är iPod mer bärbar och kan vara ett enklare alternativ för bilturer, bussresor eller andra tider när du använder din bärbara dator skulle vara opraktiskt. Med bara din iPod-kabel och iTunes kan du överföra nedladdade filmer från din dator till din iPod.

Steg 1

Dubbelklicka på "iTunes" för att öppna den. Klicka på "Arkiv" och sedan "Lägg till fil i biblioteket." Leta reda på filmen du vill lägga till i iTunes och klicka på "Öppna". Upprepa denna process tills du har lagt till alla filmer i iTunes.

Steg 2

Anslut din iPod-kabel till iPod och den andra änden till din dator. IPod kan automatiskt börja synkronisera med iTunes, i vilket fall iTunes överför filmerna till din iPod. I det här fallet väntar du helt enkelt tills synkroniseringsprocessen är klar.

Steg 3

Klicka på din iPod där den är listad under "Enheter" i iTunes vänstra panel om iTunes inte automatiskt synkroniseras med din iPod. Klicka på "Synkronisera" i det nedre högra hörnet av iTunes för att synkronisera iTunes med din iPod och överföra filmerna.

Klicka på filmen i iTunes som du vill överföra till din iPod om du inte vill utföra en fullständig synkronisering. Dra filmen till din iPod i iTunes vänstra panel. Upprepa denna process för varje film du vill överföra.