Säkerhetskopiera en MetroPCS Online

Om du vill säkerhetskopiera din MetroPCS-enhet kan du använda en tjänst som heter MetroBACKUP. Den här tjänsten möjliggör säkerhetskopiering av alla kontakter på din nuvarande enhet, så om din enhet går förlorad eller blir stulen kan du hämta dem. Tjänsten fungerar också om du byter telefon eller aktiverar en ny enhet. MetroPCS erbjuder tjänsten för $ 1 till din månatliga telefonräkning. Kontrollera att tjänsten fungerar med din nuvarande enhet innan du registrerar dig.

Lägg till tjänsten i din plan

Steg 1

Navigera till MetroPCS-webbplatsen (länk i resurser).

Steg 2

Klicka på "Logga in" längst upp till höger på hemsidan. Ange ditt användarnamn och lösenord för att komma åt ditt MetroPCS-konto. Om du inte har ett konto klickar du på "Registrera dig nu" för att registrera ditt konto online.

Klicka på "Mitt konto" högst upp på skärmen och navigera till MetroBACKUP-tjänsten. Lägg till funktionen i ditt konto. Om du har problem med att registrera dig online kan du kontakta MetroPCS direkt för att lägga till funktionen (se Resurser).

Ladda ner MetroBACKUP-appen

Steg 1

Klicka på "@Metro" på din MetroPCS-enhet.

Steg 2

Navigera till mappen med titeln "Metro Featured Apps" och välj "MetroBACKUP" från listan över funktioner och tjänster.

Skapa ett konto och PIN-nummer för att logga in på MetroBACKUP-tjänsten. Välj "Automatisk säkerhetskopiering" och ställ in ett schema för säkerhetskopiering varje vecka eller månad. Välj manuell säkerhetskopiering om du vill säkerhetskopiera din enhet vid en tidpunkt du väljer.