Hur man sätter låtar på en 2 GB Sandisk Sansa MP3-spelare

Sandisk erbjuder tre Sansa MP3-spelare med 2 GB, 4 GB och 8 GB minneskapacitet: Sansa Clip, Sansa Clip + och Sansa Fuze. Proceduren för att lägga till låtar till spelare med olika minneskapacitet är identisk. den enda skillnaden är att spelare med större minne kan lagra fler låtar. Användare kan överföra låtar och mappar till 2 GB Sansa-spelaren med Windows Utforskaren, eller så kan de överföra kompletta musikspellistor med Windows Media Player.

Laddar musik med Windows Explorer

Steg 1

Anslut din 2GB Sansa MP3-spelare till datorn med en USB-kabel.

Steg 2

Klicka på "Öppna enhet för att visa filer med Windows Explorer" när ett fönster öppnas eller starta Windows Explorer och dubbelklicka på Sansa-spelaren. Dubbelklicka på mappen "Musik".

Navigera till ljudfilerna på din dator medan du låter mappen "Musik" vara synlig. Dra och släpp ljudfiler (eller hela mappar som innehåller ljudfiler) till mappen "Musik". Koppla bort USB-kabeln när du är klar.

Laddar spellistor från Windows Media Player

Steg 1

Anslut din 2GB Sansa MP3-spelare till datorn med en USB-kabel.

Steg 2

Klicka på "Synkronisera digitala mediefiler till den här enheten med Windows Media Player" och vänta tills Windows Media Player öppnas.

Högerklicka på "Din Sansa Player" och klicka sedan på "Set Up Sync ...". Klicka på "Personal Playlists" i rullgardinsmenyn. Ctrl-klicka på alla spellistor som du vill kopiera till din Sansa MP3-spelare. Klicka på "Lägg till" och sedan på "Slutför". Koppla bort USB-kabeln när alla spellistor är laddade.