Hur man skickar en present på PayPal

Överför pengar till någon via PayPal även om hon inte har ett eget PayPal-konto. Med PayPal kan du använda ditt konto för att skicka pengar som en gåva till nästan alla med en giltig e-postadress. Med PayPal: s överföringsfunktion "Skicka någon pengar ..." kan du enkelt skicka pengar genom att ange en e-postadress och överföringsbeloppet. Mottagaren kommer att få ett e-postmeddelande från PayPal som anger att du har skickat pengar till henne. Mottagaren kan sedan registrera sig för ett gratis PayPal-konto eller logga in med sitt befintliga för att få tillgång till de överförda medlen.

Steg 1

Logga in på ditt konto på PayPal-webbplatsen.

Steg 2

För muspekaren över rullgardinsmenyn "Överför" och klicka på "Skicka någon pengar ..."

Steg 3

Ange din e-postadress i fältet "Från (din e-postadress)". Det rekommenderas att du använder ett e-postmeddelande som du kontrollerar regelbundet och att mottagaren kommer att hitta bekant.

Steg 4

Ange e-postadressen för personen du skickar pengagåvan till i fältet "Till (deras e-postadress)".

Steg 5

Ange beloppet som du vill skicka i fältet "Belopp" (utan valutasymbolen). Välj vid behov lämplig valuta för din transaktion i listrutan bredvid fältet "Belopp".

Steg 6

Klicka på knappen "Fortsätt".

Steg 7

Ange ett valfritt anpassat ämne och meddelande i fälten "Ämne" och "Meddelande".

Klicka på knappen "Skicka pengar" när du har anpassat ditt meddelande och granskat informationen om din transaktion. PayPal skickar ett kvitto till den e-postadress du angav.