Hur man slutar hyra kabelboxar och köpa dem med Cox

En kabelbox är en hårdvara som ansluter en inkommande kabelanslutning till din TV. Med digital kabel och utvidgade kanalval möjliggör programvara inuti lådan att du kan se ett stort utbud av kanaler, menyer på skärmen och i vissa fall möjligheten att spela in program digitalt genom rutan. Cox-kabel är en kabelleverantör i flera städer och som vissa kabelföretag erbjuder möjlighet att köpa en kabelbox istället för att hyra. Hyror är ofta per månad avgifter där köp är en engångsavgift.

Steg 1

Kontakta en Cox-representant för att påbörja processen. Du kan ringa Cox i ditt område genom att söka efter det lokala Cox-numret på företagets webbplats.

Steg 2

Klicka på rullgardinsmenyn på webbsidan Local Cox Number och välj staden / området närmast dig. Klicka på "Gå" för att visa. Resultaten visar kontaktnumret för ditt lokala Cox-kontor. Du kan också chatta online med en representant genom att besöka länken "Cox Customer Support Online" i avsnittet Resurser i artikeln.

Steg 3

Låt representanten på telefon eller online veta att du vill sluta hyra kabelboxen och istället köpa en kabelbox. Du kan bli ombedd att ange ditt kontonummer, som finns tillgängligt på din kabelräkning, faktureringsadress och ditt namn. I vissa fall kan du bli ombedd att ange de fyra sista siffrorna i ditt personnummer.

Steg 4

Välj från det val av kabelbox som erbjuds av representanten. Beroende på ditt område och nuvarande tjänster kan det finnas en eller flera typer av kabelboxar tillgängliga.

Lyssna noga på instruktionerna från representanten för att returnera din hyra kabelbox. Du kan bli ombedd att vänta på att den nya kabelboxen kommer fram i posten och sedan skicka den gamla i rutan, eller en Cox-serviceperson kan komma hem till dig för att hämta den gamla och installera den nya.