Varför behöver en person ett Craigslist-konto?

Även om du inte behöver ett konto för att komma åt Craigslist, är det en bra idé att skapa ett innan du skapar ett inlägg. I vissa delar av landet måste du göra inlägg från ett konto. I andra kan du göra ett inlägg med bara din e-postadress - men att ha ett konto erbjuder fortfarande fördelar. Craigslist-konton är gratis.

Skapa ett konto

Du kan registrera dig för ett Craigslist-konto från inloggningssidan för kontot (se Resurser). För att skapa ditt konto måste du ange en fungerande e-postadress och fylla i Captcha för att bevisa att du är mänsklig. Innan du kan skapa ditt konto måste du verifiera din e-postadress genom att klicka på en länk som skickas från Craigslist. När du klickar skapar du ett lösenord på destinationswebbsidan. Du har nu ett Craigslist-konto.

Verifiering

Du verifierar ditt konto en gång med en e-postlänkkontroll; du använder det e-postmeddelandet för att logga in på ditt konto. Craigslist kräver också en andra typ av verifiering för att göra inlägg inom vissa områden: en telefonverifiering. Du kan välja att ta emot ett samtal eller en text och sedan ange ett nummer i verifieringsrutan för att bevisa din identitet.

Fördelar

Den största fördelen med att ha ett Craigslist-konto är att du kan komma åt och redigera tidigare inlägg från det. Vissa inlägg sparas i flera år. Du kan läsa texten i tidigare inlägg, redigera dem och skicka in dem igen om du vill göra samma inlägg igen. Om ett inlägg tas bort eftersom det har flaggats kan du fortfarande komma åt det från ditt konto. Du kan också starta ett nytt inlägg och hantera utkast till inlägg som du har skrivit, men inte slutfört, från ditt konto.

Betalda konton

Vissa inlägg kan inte göras gratis. Jobbannonser i vissa städer, inklusive New York, San Francisco och Chicago, kostar mellan $ 25 och $ 75 per inlägg. Listor för förmedlade lägenheter i New York City kostar $ 10 vardera, medan listor för terapeutiska tjänster kostar $ 10 för det första inlägget och $ 5 per repost. Du betalar för annonser individuellt när du gör ett inlägg. Om du har köpt betalda annonser för 2000 dollar - eller vill betala för annonser för 2000 dollar i förväg - kan du ansöka om ett betalt postningskonto. Dessa konton har ytterligare funktioner, som flera auktoriserade användare, möjligheten att betala för annonser i förväg så att du inte behöver ange kreditkortsinformation varje gång och rabatter för stora inköp.