Så här redigerar du en bild för Twitter (4 steg)

Twitter är en populär webbplats för sociala nätverk som låter dig dela vad du gör med någon online. Du kan använda Twitter av personliga skäl, som att kommunicera med vänner och familj, eller för affärsändamål som att marknadsföra en blogg eller webbplats. Även om du inte kan skicka foton direkt på Twitter kan du använda Twitter-delningstjänster från tredjepartswebbplatser för att ladda upp ditt foto och inkludera en förkortad länk i din tweet. Om du har stora bilder bör du ändra storlek på dem innan du skickar till Twitter för att förhindra långa uppladdnings- och sidladdningstider.

Steg 1

Minska storleken på ditt foto. Gör den längsta sidan av dina bilder 1000 pixlar eller mindre för att förhindra långa uppladdningstider. Du kan göra detta i ett fotoredigeringsprogram på din dator. Om du inte har ett fotoredigeringsprogram kan du använda gratis online fotoredigeringsprogram som Picasa, Picnik och FotoFlexer. Leta efter alternativet "Bildstorlek" eller "Upplösning" och ändra antalet pixlar.

Steg 2

Inkludera en vattenstämpel för att skydda dina egna foton. Om du publicerar dina egna bilder eller bilder som du skapade kan du inte kontrollera var de läggs om efter att du har lagt dem till Twitter. Att lägga till en vattenstämpel i dina bilder säkerställer att din kredit förblir i din bild. Du kan använda fotoredigeringsprogram för att lägga till en vattenstämpel.

Steg 3

Välj en Twitter-fildelningstjänst. För att skicka foton online måste de vara värd online, vilket innebär att du måste ladda upp dem. Du kan inte ladda upp foton direkt till Twitter, förutom din profilbild. Tjänster som TwitPic och YFrog låter dig ladda upp foton och skicka dem till Twitter med en förkortad länk.

Ladda upp ditt foto till Twitter-delningstjänsten och kopiera länken. Klistra in länken direkt i statusrutan på din Twitter-hemsida. Inkludera en hashtagg genom att skriva "#" -tecknet före ett nyckelord relaterat till din bild. Tryck på "Tweet" -knappen för att skicka din bild till Twitter.