Lägga till Netflix på Panasonic Viera

Panasonic Viera-tv-apparater tillverkade 2008 eller senare har Viera Cast, en appbutik som gör att du kan köpa spel, filmer, musik och andra typer av innehåll. Panasonic inkluderar Netflix-videostjänsten till appbutiken Viera Cast. Om du har ett Netflix-konto kan du ladda ner gratisappen och titta på strömmande filmer utan att behöva ansluta en annan enhet till din TV.

Ställa in Viera Cast

Anslut ena änden av en Ethernet-kabel till Ethernet-porten på baksidan av Viera. Anslut den andra änden av kabeln till en ledig Ethernet-port på din router.

Tryck på strömknappen på fjärrkontrollen för att slå på TV: n. Tryck på nedåtpilen för att markera skiftnyckelikonen. Tryck på "Välj".

Tryck på nedåtpilen för att markera "Nätverksinställningar". Välj "Ethernet-kabel" om den inte redan är markerad.

Markera "Anslutningstest" och tryck på "OK". Viera kommer att utföra ett internetanslutningstest. När testet är klart trycker du på "Return" och "Exit".

Ställa in Netflix

Slå på Viera och tryck på "Viera Cast" -knappen på fjärrkontrollen.

Tryck på riktningsknapparna för att markera "Netflix" och tryck sedan på "OK" när du blir tillfrågad om du är en Netflix-medlem. En kod visas på TV-skärmen.

Öppna webbläsaren på din dator och gå till Netflix-aktiveringswebbplatsen (länk i Resurser). Ange din Netflix e-postadress och lösenord och klicka sedan på "Fortsätt".

Skriv koden som visas på din TV och klicka sedan på "Aktivera".

Välj "Netflix" på din TV för att visa din direktkö. För att spela en film markerar du den och trycker på "OK".

Objekt du behöver

  • Ethernet-kabel

  • Viera Cast-kompatibel TV

  • Router

  • Snabb Internet-tjänst

  • Netflix-konto