De bästa Fodral för iPhone 6 och iPhone 6S

Att välja ett fall för din iPhone kan vara svårt, med tanke på det stora antalet leverantörer som försöker imponera på dig med olika typer av iPhone 6-fodral och iPhone 6S-fall, som alla påstår sig vara de bästa fallen för din iPhone.

För att göra det enklare för dig har vi gått igenom många fall av iPhone 6 och iPhone 6S och sammanställt denna lista för att passa de flesta användarkrav.

iPhone 6 / 6s Silikonväska från Apple

Detta iPhone-silikonfodral är designat av Apple så att det passar exakt över kurvorna för iPhone 6 och iPhone 6s utan att lägga till någon bulk till din iPhone.

Du kommer att vara nöjd med hur silikonskyddet passar exakt över knapparna och passar perfekt över den kurviga iPhone 6-profilen. Det inre fodret på fodralet är tillverkat av mjuk mikrofiber och utsidan av kisel utsidan är utformad för att vara mjuk beröring och handvänlig.

iPhone 6 Silicon-fodral från Apple finns i 11 ljusa färger hos Amazon

iPhone 6 / 6s Commuter Series Case från Otterbox

Se inte längre om säkerheten för din iPhone 6 / 6s är din första prioritet och ditt dagliga liv bäst kan beskrivas som robust.

Otterbox Commuter Series-fodralet för iPhone 6 och iPhone 6S är certifierat släpp- och skyddssäkert, baserat på över 238 timmars test med 24 typer av tester.

Otterbox iPhone 6 / 6s-fodralet har tätt passande port- och pluggskydd designade för att förhindra damm och korn från att byggas upp i iPhone: s uttag, portar och ingångar. Väskan kommer med ett stick-on-skärmskydd för att skydda skärmen mot repor, skrapor och repor.

Som ni måste gissa är det yttre tillverkat av tufft polykarbonatskikt och interiören är gjord av syntetiskt gummi för att skydda mot stötar.

Du kan köpa den robusta säkerheten från Amazon

iPhone 6 / 6s skyddsfodral från Belkin ($ 29.99)

Belkin-fodral och fodral är utformade för att ge robust skydd utan att din iPhone ser ut överfullt av dess skydd.

Skyddet är tillverkat av halvflexibelt stötdämpande material som passar exakt över din iPhone och skyddar det från oavsiktliga droppar och stötar.

Mjuk konsistens på utsidan är utformad för bättre grepp och för att förhindra att den glänsande iPhonen glider ur dina händer.

Belkin-fodral för iPhone 6 och iPhone 6S-fodral finns på Amazon

TENC iPhone 6 / 6s fodral från Just Mobile ($ 24, 95)

Just Mobile TENC ™ påstår sig vara designad med innovativa auto-helande material som kan få locket att återhämta sig från vardagsbruk mindre repor.

Omslaget smälter bra med iPhone och lyckas nästan dölja sig själv, vilket avslöjar din snygga iPhone's fulla skönhet.

Detta iPhone-fodral passar de som hatar sin iPhone från att bli övermannade av ett telefonfall. Låt dig emellertid inte frestas att testa den här bilens läkningsegenskap genom att skrapa med naglarna eller göra något av den typen.

TENC Self Healing iPhone 6 och iPhone 6s fodral finns på Amazon

AEROTECH iPhone-fodral från Switcheasy

AEROTECH påstår sig vara världens lättaste droppsäker fodral designad för att skydda din iPhone 6 och iPhone 6s mot repor från nycklar, mynt och oavsiktliga droppar från en höjd av upp till 1, 5 meter.

AEROTECH iPhone-fodral är ultralätt, väger bara cirka 12 gram och är prissatt till en överkomlig $ 19.99.

Du kan köpa detta ultra-light skydd för din iPhone från Amazon

CANDYSHELL iPhone 6 & iPhone 6s Fodral från Speck

CandyShell-fodralet från Speck lovar droppskydd till Militära kvalitetsstandarder utan att din telefon ser skrymmande ut.

Väskan har ett yttre polykarbonatskikt för att skydda mot stötar och ett inre stötdämpande TPE-lager. Bezel-skärmens surroundskydd skyddar skärmen från direkt fall, om telefonen landar platt på marken under ett oavsiktligt fall.

Gummiöverdrag skyddar volym- och strömknappar samtidigt som de hålls fullt tillgängliga.

Speck Candyshell iPhone-fodral finns på Amazon