Bästa Kindle Paperwhite-fodral

Om du har tagit examen från Kindle to Kindle Paperwhite E-Reader eller kommit igång med en värld av e-böcker med Kindle Paperwhite, hittar du nedan några av de bästa Kindle Paperwhite Case-omslagen.

Bästa Kindle Paperwhite-fodral

Medan Amazon erbjuder en egen officiell Kindle Paperwhite-omslag i Premium Natural Leather med en attraktiv Kindle-logotyp, ger den också variation i sin onlinebutik genom att låta användare välja mellan en mängd andra Kindle Paperwhite-fodral från andra tillverkare.

Om du letar efter lätt skydd bör du vara nöjd med OMoton Kindle Paperwhite Case Cover som endast väger cirka 90, 72 gram och som ändå ger ett bra skydd för din enhet.

WALNEW Kindle Paperwhite Case Cover rekommenderas för dig som letar efter fler färgval och kreativa målade mönster.

Moko fodral för Kindle Paperwhite är ett annat val, om du letar efter ett billigt Kindle Paperwhite-fodral med avancerade utseende.

Amazon Kindle Paperwhite Leather Case

 • Yttre material: läder
 • Insider: Filtfoder
 • Vikt: 158, 76 gram

Detta Kindle Paperwhite Läderfodral från Amazon levererar på sitt löfte om att vara den tunnaste skyddande fodral för Kindle Paperwhite.

Om du tidigare har använt ett Kindle Leather Case från Amazon, kommer du att acceptera att denna speciella lättvikta Kindle Paperwhite Leather Case från Amazon är mycket bättre än någon av de tidigare versionerna.

Den håller Kindle Paperwhite-enheten så tätt som möjligt och förhindrar att den faller ut som vissa andra Kindle-fall som du kanske har stött på.

Köp från Amazon

Det finns en sensor i detta Kindle Paperwhite-läderfodral som automatiskt vaknar upp Kindle Paperwhite när du öppnar fodralet och sätter tillbaka Kindle Paperwhite i viloläge, när locket är stängt.

OMoton Kindle Paperwhite Case Cover

 • Yttre material: Syntetiskt PU-läder
 • Insida: Microfiber mjuk foder
 • Vikt: 90, 72 gram

Detta är ett otroligt lätt Kindle Paperwhite-fodral designat för att passa Kindle Paperwhite E-läsare från 2012 till den senaste 300 PPI-versionen av Kindle Paperwhite.

Väskan är gjord av yttre PU-läder och är förstärkt med ett plexiglaslager i mitt ordning för att förhindra att höljet böjs eller förlorar sin form.

Köp från Amazon

Precis som det dyrare Kindle Paperwhite Läderfodralet lägger OMoton Kindle Paperwhite Case Cover också Kindle Paperwhite i vila när du stänger fallet och väcker det när du öppnar ärendet.

Moko fodral för Kindle Paperwhite

 • Yttre material: Syntetiskt PU-läder
 • Insida: Mjukt mikrofiber
 • Vikt: 113, 40 gram

Även om Moko-fodralet för Kindle Paperwhite är något skrymmande är det ett välgjordt omslag som verkar dyrare än priset.

Precis som andra populära Kindle Paperwhite-fodral har Moko-fodralet för Kindle Paperwhite också Sleep / Wake-funktionalitet, vilket gör att Kindle Paperwhite går i vila när locket är stängt och vaknar upp när du öppnar locket för att läsa.

Köp från Amazon

Det som skiljer Moko från andra Kindle Paperwhite-omslag är dess förmåga att fungera som ett robust stativ för Kindle Paperwhite, om du blir trött på att hålla din E-Reader och vill bli fri från händerna.

WALNEW Kindle Paperwhite Case

 • Yttre material: läder
 • Insida: Mjukt mikrofiber
 • Vikt: 113, 40 gram

WALNEW Kindle Paperwhite Case finns i så många färger och målade mönster att du mer än troligt hittar något som passar ditt val av färg eller mönster.

Väskan är gjord av färgglad PU-läder på utsidan, 2 lager av 0, 1 mm plexiglasskikt och 1 mm polykarbonatskiva i mitten och ett mjukt mikrofiberlager på insidan.

Köp från Amazon

Precis som med andra Kindle-fall får WALNEW Kindle Paperwhite-fodral också din Kindle att sova när du stänger ärendet och väcker upp det automatiskt, när du öppnar ärendet för att läsa på din Kindle.

Fintie SmartShell Väska för Kindle Paperwhite

 • Yttre material: PU-läder
 • Insida: Mjukt mikrofiber
 • Vikt: 127, 57 gram

Fintie SmartShell-fodral för Kindle Paperwhite är gjord av PU-läder på utsidan, 1 lager tåligt plexiglas i mitten och mjuk mikrofiberfoder på insidan för att skydda skärmen på Kindle Paperwhite.

Köp från Amazon

Precis som andra Kindle Paperwhite-fodral som nämnts ovan, sparar Fintie SmartShell-fodral för Kindle Paperwhite batteritid genom att få Kindle Paperwhite att gå i vila när du stänger locket.