Fungerar Bose Sound Dock med iPad?

Bose Sound Dock har en dockningsstation för iPod, men det betyder inte att den inte också fungerar med iPad. Sound Dock har också en generisk 3,5 mm extraport på enhetens baksida. Du kan ansluta en generisk 3,5 mm ljudkabel till hörlursuttaget på en iPad och till Sound Dock, så att du inte behöver en speciell adapter eller omvandlare för att spela upp ljud från din iPad till Sound Dock.

Ljudkabel

Bose Sound Dock levereras inte med en 3,5 mm ljudkabel men du kan få en på dator-, elektronik- och detaljhandelsbutiker samt onlinebutiker. Det är en generisk kabel som passar alla 3,5 mm ljuduttag. Kabeln har en 3,5 mm kontakt i varje ände och finns i olika längder.

Slutför anslutning

Stäng av din Bose Sound Dock och din iPad om enheterna är på och vrid ljuddockan så att enhetens baksida är vänd mot dig. Anslut en av ljudkabelns kontakter till hörlursuttaget på toppen av din iPad. Anslut den andra kontakten till Audio In-porten på baksidan av Bose Sound Dock. Slå på ljuddockan och din iPad. Om en iPod är dockad i Bose Sound Dock, tar du bort den för att aktivera Audio In-porten.

Ljudjustering

När anslutningen är klar justerar du volymen på din iPad till sin högsta nivå och justerar volymen på Bose Sound Dock efter eget tycke. Använd ljuddockans fjärrkontroll för att justera volymen vid behov. Ljuddockans fjärrkontroll kan inte styra din iPads funktioner, som att stänga av surfplattan eller välja appar.

Krav

Bose Sound Dock / iPad-ljudanslutning kräver ingen app för att överföra ljud från din iPad till ljuddockan. Eftersom 3,5 mm-porten på Sound Dock är standard kan du ansluta vilken ljudspelare som helst med ett 3,5 mm ljuduttag till Bose utan att behöva oroa dig för kompatibilitet. Allt ljud som sänds från spelaren, inklusive iPad, överförs till Bose Sound Dock, inklusive musik, ljud från videor och appar som innehåller ljud.