Hur man inaktiverar ring / tyst omkopplare på en iPhone

IPhone: s tysta omkopplare är en hårdvara på utsidan av telefonen som gör justeringar av programvaran som kör telefonen: specifikt säger den att telefonen ställer in ringsignalen för att vibrera. Det är lätt att koppla in den tysta omkopplaren utan att mena, och ibland till och med bryta den i tyst läge. Lyckligtvis finns det några program som låter dig kringgå den tysta omkopplaren och slå på ringsignalen på telefonen igen.

Steg 1

Använd Silent Switch Bypass iPhone-applikationen för att komma runt din tysta omkopplare. Silent Switch Bypass finns gratis i iClarified-arkivet. Med Silent Switch Bypass kan du justera dina ljudinställningar oavsett positionen för din tysta omkopplare.

Steg 2

Lägg till AutoSilent på din iPhone för att kringgå en trasig tyst omkopplare. AutoSilent finns tillgängligt i Cydia-applikationsbutiken mot en avgift. AutoSilent låter dig göra en mängd andra saker, samt manuellt ställa in dina ringsignaler och vibrationsinställningar, oavsett om din tysta omkopplare är inkopplad eller inte och även om den är trasig.

Ladda ner Mirror-profilen från Mirrordevs webbplats för en liten avgift. Mirror Profile är en applikation som bara fungerar fullt ut på jailbroken iPhones. Det låter dig ändra din ljudprofil på ett schema eller manuellt. Justera dina ljudprofilinställningar från "Sleeping" till "Standard" och du kan kringgå en trasig tyst omkopplare antingen för att stänga av eller slå på ringsignaler igen.