Hur man får reda på om min man har en profil för internetdating

Fuskar din man på dig? Ett sätt att ta reda på är att kontrollera om din man har en internetdatingprofil. Du kan kontrollera detta genom att använda några olika metoder.

Kontrollera Ashley Madison Data Breach

Ett alternativ för att ta reda på om din man har en profil för internetdating är att kolla Ashley Madison medlemsdatabas. Ashley Madison är en internetdatingwebbplats som riktar sig till gifta människor som vill hitta en annan person att fuska med. Denna databas publicerades offentligt på webbplatser som checkashleymadison.com 2015 när Ashley Madisons data bröts. Du kan skriva in din mans e-postadress för att se om några matchningar dyker upp. Om några matchningar hittas betyder det att din man kan ha haft en Ashley Madison dejtingsprofil. De läckta uppgifterna verifierades inte av företaget, så en matchning är inte ett absolut bevis på att din man hade ett konto.

Observera att data från databasen är korrekta från och med 2015, så du kommer inte att kunna se några profiler som skapats sedan dess. Du kan söka efter nyare profiler genom att skapa en profil på en webbplats.

Skapa en profil på en webbplats

Många dejtingsajter låter dig skapa en profil gratis. Du kan skapa en profil på en webbplats och sedan använda den för att se om din man har sin egen aktiva profil på webbplatsen.

Några Dos och Donts för att skapa en profil:

  • Använd inte en bild. Du kan frestas att använda en annan persons bild för att täcka din sanna identitet, men det kan få dig i trubbel om du upptäcks att du poserar som någon som du inte är.
  • Använd inte din verkliga ålder, hår eller annan identifierande information i din profil. Om din man verkligen har en profil och om du tittar på hans profil kan han kanske se att din profil har sett hans. Om din profil innehåller unik information kan detta ge honom tips om att du kollar på honom. Du bör använda en något annan ålder, längd, vikt och listat yrke för att hålla din profil så svår att spåra till dig som möjligt.
  • Registrera dig för flera webbplatser. Det finns många webbplatser som din man kan ha en internetdatingprofil på, inklusive Plenty of Fish, OKCupid, eHarmony, Match, Ashley Madison och Adult Friend Finder. Du bör skapa profiler på var och en av dessa för att göra en grundlig sökning efter din man.
  • Sök efter profiler i ett brett åldersintervall. Det är möjligt att din man kan ha använt en annan ålder än sin verkliga ålder för att hindra människor han känner från att hitta honom på internet dejtingsajt. Du bör söka efter ett bredare åldersintervall (dvs. 30-45 om din man är 34) för att se till att du hittar några profiler som din man kan ha.

Sök efter appar / e-post på din smartphone

Om din man låter dig använda sin smartphone kan du kolla hans telefon för att se om han har några misstänkta dejtingsappar installerade. Leta efter appar som Tinder, POF, Match, OKCupid, Coffee Meets Bagel, Hinge, Bumble och Happn. Dessa är alla enbart dejtingsappar. Kontrollera alla mappar på telefonen eftersom ibland kan dessa appar vara dolda i mappar.

Du kan också öppna hans e-postapp och söka efter e-post från de datingappar eller webbplatser som nämns ovan. Han borde inte få e-post från dessa webbplatser om han inte har en dejtingsprofil med dem.

Det är viktigt att komma ihåg att du inte bör kontrollera din mans smartphone om han inte har tillåtit dig att använda den eftersom du kan få problem för att använda hans enhet utan hans tillstånd.