Hur man hittar den bästa TV-antennen för mitt område

Med ökningen av strömmande webbplatser och enheter skär många människor kabeln och dess månadsräkning och väljer istället antenner och luft-TV, som inte medför några månatliga prenumerationskostnader. Om du bor nära ett område som sänder stationer kan du ofta komma undan med en inomhusantenn. Den bästa antennen kommer dock alltid att vara en utomhusantenn, som vanligtvis kan plocka upp fler TV-stationer än inomhusenheter.

Steg 1

Navigera till AntennaWebs webbplats. Denna webbplats hjälper dig att hitta signaler som du kan ta emot från ditt hus med vissa utomhusantenner. Klicka på "Klicka här för att starta."

Steg 2

Ange ditt postnummer och gatuadress. Ange om antennen ska vara mer än 30 meter hög. Tryck på "Skicka".

Steg 3

Analysera kartan som visas i det nya fönstret. Kartan visar din plats med olika färgade linjer som ansluter till sändningsstationen. Om de alla kommer från en riktning är den bästa antennen för dig det som kallas en "riktad" antenn. Om de kommer från olika riktningar behöver du en "multi-directional" antenn.

Steg 4

Ta en titt på listan "Stationer" till vänster på kartan. Detta är din informationsguldgruva. Den berättar vilka kanaler du kan ta emot, sändningsavståndet från din plats och i vilken vinkel antennen måste möta. Motsvarande färger är standardiserade antennfärger. Listan kommer att sträcka sig från den starkaste till den svagaste signalen från topp till botten (minsta till största antenn). Välj stationerna i listan som du vill ta emot (det kan vara dem alla).

Klicka på den nedersta stationen från din måste-ha-stationslista. Ett fönster dyker upp som berättar exakt vilken antenn du behöver för att få den stationen från din plats. Det ger dig också ett exempel på programplaneringen, vilket kan vara till hjälp i ditt beslut. Med antennen i det här fönstret kommer du att kunna ta emot alla stationer i listan före den kanalen.