Så här återställer du en Apple iPhone från återställningsläge

Om din iPhone är frusen, inte svarar, fastnat i en startslinga eller inaktiverad efter för många felaktiga lösenordförsök, befinner du dig i en fångst 22-situation. Återställa din iPhone till fabriksinställningarna kan lösa problemet, men du kan inte komma in i iOS-inställningarna och iTunes känner inte igen enheten, vilket gör att båda de vanliga återställningsmetoderna är tillgängliga för dig. Om så är fallet kan du fortfarande återställa din iPhone till fabriksinställningarna genom att placera den i återställningsläge.

Steg 1

Tryck och håll ned Sleep / Wake-knappen på din iPhone. När den röda skjutreglaget visas, skjut den för att stänga av din iPhone helt. Om den röda skjutreglaget inte visas håller du ner både Sleep / Wake och Home-knapparna tills din iPhone stängs av och släpp sedan dem.

Steg 2

Anslut USB-änden av kabeln till din dator.

Steg 3

Håll hemknappen på din iPhone och anslut den andra änden av USB-kabeln till den. Släpp knappen när skärmen "Anslut till iTunes" visas. Vid den här tiden öppnas iTunes automatiskt och meddelar dig att din iPhone är i återställningsläge.

Klicka på "OK" och klicka sedan på "Återställ" för att starta återställningsprocessen.