Hur man skickar ett MMS från en bärbar dator till en mobiltelefon

Multimediameddelanden är inte begränsade till din mobiltelefon. Du kan skicka media till en mobiltelefon direkt från din bärbara dator via ditt e-postkonto. Filen skickas som en bilaga som mottagaren kan ladda ner och visa, och mobiltelefonens gateway används för att leverera den. Gatewayen liknar ett e-postkontos domän. Att skicka filen via e-post i stället för att skicka den har många fördelar - inklusive att spara pengar på datakostnader.

Steg 1

Få åtkomst till ditt e-postkonto på din bärbara dator. Du måste ange din e-postadress eller användarnamn och lösenord för att kunna se ditt e-postkonto.

Steg 2

Klicka på "Skriv" för att öppna ett nytt e-postmeddelande.

Steg 3

Ange e-postadressen för mottagarens mobiltelefon i fältet "Till" i det tomma e-postmeddelandet. Adressen består av hennes tio-siffriga telefonnummer och den mobila gatewayen. Använd listan som tillhandahålls av PC Magazine för att hitta gatewayen (se länk i Resurser). Till exempel skulle en Boost Mobile-kunds e-postadress vara "[email protected]"

Steg 4

Klicka på "Bifoga" för att välja filen som du vill skicka till mobiltelefonen. Bilagan kan innehålla en bild, video eller musik.

Ange vilken text du vill inkludera i meddelandet i det tomma meddelandefältet. Klicka på "Skicka" för att skicka ditt MMS-meddelande.