Hur man ansluter externa högtalare till en Sharp AQUOS

Sharp AQUOS-TV-apparater är extremt tunna, och även om detta kan göra dem till centrum för ett hemunderhållningssystem skapar det också ett problem - det är extremt svårt att pressa högkvalitativa högtalare i det mycket tunna fodralet. Som sådant är det bästa sättet att njuta av din Sharp AQUOS-TV att ansluta den till externa högtalare som har mycket högre trohet. Eftersom TV: n saknar en förstärkare, anslut den till högtalare som har sin egen förstärkare.

Ansluta högtalare via optisk digital

Steg 1

Koppla bort din TV och din ljudenhet, som en mottagare eller en soundbar, från vägguttaget.

Steg 2

Sätt i ena änden av en optisk digital kabel i "Digital Audio Output" som ligger nära den nedre kanten av TV: ns bakpanel på höger sida. Kontaktdonet är format som ett stort "D" och kommer bara att gå in när det riktas korrekt. Du kan känna ett lätt klick när det låses på plats.

Steg 3

Sätt i den andra änden av kabeln i den optiska digitala ingången på din ljudenhet.

Anslut strömkablarna på båda enheterna igen.

Ansluta högtalare via analog linjeutgång

Steg 1

Skydda dig mot elstötar genom att koppla ur både TV: n och högtalarna eller annan ljudenhet från vägguttaget.

Steg 2

Sätt i minipluggen på miniplug-till-phonokontakten i "Audio Out" -uttaget nära den högra kanten på TV: ns bakpanel.

Steg 3

Anslut de två phono-kontakterna i den andra änden av adaptern till den analoga ljudingången på dina högtalare eller annan ljudenhet, och håll färgkodningen rak. Sätt i den röda kontakten i den högra kanalen, som kan vara färgkodad röd eller markeras med en "R", och sätt den svarta eller vita kontakten i ingången för den vänstra kanalen.

Anslut båda enheternas elkablar igen.