Hur man stoppar Yahoo från att poppa upp

När du installerar Yahoo Messenger konfigurerar den sig själv att börja med operativsystemet som standard. Detta innebär att när du slår på din dator dyker Yahoo upp automatiskt och ber dig att logga in. Du kan förhindra att detta händer genom att ta bort programmet från listan över startobjekt. Om du vill inaktivera Yahoo pop-up-meddelanden som visas i det nedre högra hörnet på din skärm måste du ändra Yahoo Messenger: s aviseringsinställningar.

Stoppa Yahoo från att börja med Windows

Steg 1

Starta Yahoo Messenger och logga in på ditt konto eller byt till dess fönster om det körs i bakgrunden.

Steg 2

Klicka på "Messenger" och välj "Preferences" från menyn, eller tryck på "Ctrl-Shift-P" för att öppna fönstret Yahoo Messenger Preferences.

Steg 3

Klicka på "Allmänt" i den vänstra navigeringsfönstret och avmarkera sedan rutan "Starta Yahoo Messenger automatiskt" i avsnittet "När jag startar min dator".

Klicka på "Apply" och sedan "OK" för att tillämpa de nya inställningarna. Yahoo Messenger dyker inte längre upp när du startar din dator.

Stoppa Yahoo popup-fönster

Steg 1

Öppna Yahoo Messenger och logga in på ditt konto. Om programmet körs i bakgrunden växlar du till dess fönster.

Steg 2

Klicka på "Messenger" och välj "Inställningar" i menyn för att öppna fönstret Yahoo Messenger-inställningar.

Steg 3

Klicka på "Varningar och ljud" i den vänstra rutan för att visa alla inställningar relaterade till varningar. Pop-ups som visas längst ned till höger på skärmen är Yahoo-varningar.

Steg 4

Markera varje objekt i listan "Varna mig när" och avmarkera rutorna "Visar ett meddelande längst ned till höger på skärmen" och "Visa en dialogruta" i avsnittet "Varna mig efter". Om du vill stänga av ljudvarningarna, avmarkera alternativet "Aktivera varningsljud".

Klicka på "Apply" och sedan "OK" för att tillämpa de nya inställningarna och stänga fönstret Yahoo Messenger Preferences.