Hur man överför Garmin-waypoints

Med hjälp av en Garmin personlig GPS-navigationsenhet får du tillgång till en rad gratis och betalda elektroniska kartor, från grundläggande navigeringskartor till topografiska specialkartor som kan hjälpa dig att bedöma höjden på en vandring, spår eller enskilda waypoints längs vägen. När du har skapat en navigationsvägpunkt på Garmin-enheten kan du överföra den till Garmin BaseCamp-programmet på din dator så att du har en registrering av waypoint. För att överföra waypoints, anslut Garmins personliga navigator eller mobila enhet till BaseCamp-appen på din dator via den medföljande USB-kabeln och dra och släpp vägpunkten från enheten till BaseCamp-programmet. Systemet fungerar också på andra sätt, så att du kan överföra waypoints som skapats i BaseCamp-programmet på din dator till din navigationsenhet.

Överför en waypoint från navigationsenheten

Steg 1

Anslut Garmins personliga navigator eller mobila enhet till din dator med den medföljande USB-kabeln.

Steg 2

Starta Garmin BaseCamp.

Steg 3

Klicka på namnet på din Garmin-enhet eller smartphone under "Enheter" i det nedre vänstra menyfönstret.

Steg 4

Bläddra igenom listan med sparade objekt, inklusive rutter, spår och enskilda waypoints.

Steg 5

Klicka för att välja den waypoint som du vill överföra.

Steg 6

Dra och släpp vägpunkten till valfri lista i rutan "Min samling" längst upp till vänster på skärmen. För att skapa en ny lista för waypoint, klicka på "Ny" följt av "Lista" i huvudmenyn och ange sedan ett namn på listan.

Vänta några sekunder tills BaseCamp överför vägpunkten.

Överför en waypoint till navigationsenheten

Steg 1

Anslut Garmin-enheten eller mobilenheten till din dator.

Steg 2

Starta Garmin BaseCamp.

Steg 3

Klicka för att välja den waypoint som du vill överföra. Vägpunkten kommer antingen att visas som en del av en lista eller individuellt under mappen "Min samling" i menyfönstret längst upp till vänster.

Dra och släpp vägpunkten på din Garmin-enhet eller mobila enhet listad under "Enheter" i menyfönstret längst ner till vänster.