Hur man kontrollerar om du har returnerat en Redbox DVD

I ditt kontosektion på Redbox-webbplatsen kan du se datumen för både filmuthyrning och returer, men om den informationen inte är tillgänglig kan du kontrollera dina returer genom att kontakta Redbox direkt. För framtida transaktioner, begär ett e-postkvitto på Redbox-kiosker så att du alltid har en elektronisk registrering av dina returer.

Kontotransaktioner

När du har loggat in på Redbox-webbplatsen klickar du på "Konto" och sedan på "Kontosammanfattning." På fliken Transaktioner listas dina hyror och du kan se när du returnerade en film i kolumnen "Datum returnerad", men returer inom de senaste 48 timmarna kanske inte visas. Om du inte har ett konto på Redbox-webbplatsen kan du istället använda knappen "Kontakta oss" i Redbox Hjälpcenter, där du kan ringa, mejla eller chatta med en Redbox-representant för att fråga om dina returer.

E-postkvitton

Redbox-kiosker skriver inte ut kvitton, men e-postkvitton är tillgängliga. När du först tittar på en DVD i en kiosk ombeds du att ange din e-postadress så att Redbox skickar ett bekräftelsemeddelande för din hyra och för att din film ska returneras.