Kindle Voyage Review | Är det verkligen värt priset?

Kindle Voyage är dyrare än Amazons bästsäljande Kindle Paperwhite E-Reader, men är det verkligen värt det höga priset och bättre än Kindle Paperwhite? Låt oss ta reda på det i Kindle Voyage Review.

Kindle Voyage Review

För att komma igång med denna Kindle Voyage Review, låt oss först titta på Kindle Voyage Specs i ett lättförståeligt tabellformat. Senare kan vi få detaljer om de viktigaste specifikationerna.

FunktionerKindle Voyage
Storlek6, 7 ″ x 4, 5 ″
Tjocklek0, 30 "
Vikt180 ~ 188 gram
Visa6 ″, 300 ppi
Lagring4 GB
Batteri-liv6 veckor
VattentätNej
MolnlagringJa
Inbyggt ljus6 lysdioder. Ljussensor
NätverkWiFi, WiFi + Cellular
Pris *$ 199.99

* Priset kan variera beroende på försäljning / erbjudanden.

Kindle Voyage Review - Storlek och design

 • Storlek - 6, 7 ″ x 4, 5 ″ x 0, 30 ″
 • Vikt - 180 ~ 188 gram

Kindle Voyage är en kompakt och elegant snygg enhet med en robust magnesiuminfunderad plastkropp. Baksidan av Kindle Voyage har linjer och kanter, liknande de som finns i Kindle Fire HD Tablet.

Den magnesiuminfunderade kroppen har gjort Kindle Voyage lättare än Kindle Paperwhite, vilket gör det enkelt att hålla med en hand.

6 ″-skärmen på Kindle Voyage är i linje med ramen, vilket gör det enkelt att rengöra. En annan förändring i Kindle Voyage är platsen för Power Button, som nu är placerad på baksidan av enheten, i det övre vänstra hörnet av enheten (11 AM position).

Kindle Voyage Review - Screen & Display

 • Skärm - 6 ″ Etsad glasskärm, 300 ppi
 • Upplösning - 300 ppi

Kindle Voyages skärm är gjord av repfast glas som har mikrosetats för att sprida ljus och minska bländning.

Även om skärmen på Kindle Voyage är samma 300 PPI-skärm som finns i Kindle Paperwhite, ser den ljusare och skarpare ut än Kindle Paperwhite.

Kindle Voyage Review - Page Turns

Kindle Voyage stöder två metoder för att vända sidor, du kan antingen vända sidor med svepa-gester (precis som i Kindle Paperwhite) eller trycka på sidosidan för att vända sidor.

Den andra metoden kallas Page Press och sidvridning aktiveras i detta fall av två tryckkänsliga haptiska sensorer placerade på båda sidor av Kindle Voyage-skärmen.

Som du kan se på bilden nedan har Kindle Voyage sidovridningssensorer belägna på sidosidan. Om du trycker på någon av dessa sensorer (vänster eller höger ram) utlöser du en sidvridning.

Sedan är sensorerna placerade på båda sidor av skärmen, det gör det enkelt för både höger och vänsterhandtagare att använda Page Press för att vända sidor på Kindle Voyage.

Även om sidovridningssensorerna ser ut som knappar, ger de bara känslan av att trycka på en knapp på fingrarna och inte rör sig som riktiga knappar.

Kindle Voyage Review - Inbyggd belysning

 • Inbyggd belysning - 6 lysdioder, ljusgivare

Kindle Voyage är utrustad med en ljussensor som kan upptäcka ljusintensiteten i din omgivning och automatiskt justera belysningsnivån på skärmen till en perfekt ljusstyrka.

Den perfekta ljusstyrkan i Kindle Voyage är baserad på Amazons forskning om optimal ljusstyrka för alla ljusförhållanden. Vid behov kan ljusstyrkan finjusteras för att passa dina egna personliga preferenser.

Enligt Amazon har Kindle Voyage också förmågan att automatiskt sänka sin ljusstyrka under en tidsperiod för att matcha det naturliga sättet mänskliga ögon svarar på mörkret.

Kindle Voyage Review - Storage

 • Intern lagring - 4 GB
 • Utbyggbar lagring - Inget

Kindle Voyage har en intern lagringskapacitet på 4 GB. Detta enligt Amazon är tillräckligt bra för att lagra tusentals e-böcker. Till skillnad från Kindle Fire-tabletter ger Kindle Voyage inte möjligheten att utöka lagring med mikro-SD-kort.

Kindle Voyage Review - Batteriets livslängd

 • Batteritid - 6 veckor
 • Tid att ladda - 3 timmar

Batteriet på Kindle Voyage kommer att vara upp till 6 veckor på en enda laddning. Enligt Amazon tar batteriet på Kindle Voyage cirka 3 timmar att bli fulladdad.

Anslutningar

 • Anslutning - WiFi, WiFi + Cellular

Du kan köpa Kindle Voyage endast i WiFi eller WiFi + Cellular-versioner.

Kindle Voyage med Cellular-support kostar mer och ger fördelen att du kan ladda ner böcker när som helst med Free Cellular-nätverk som tillhandahålls av Amazon.

När det gäller bara WiFi-modeller kan du bara ladda ner böcker när ett WiFi-nätverk finns. Vi anser att du borde köpa Kindle Voyage utan Cellular support, såvida du inte reser ofta.

Slutsats

Kindle Voyage är en högkvalitativ E-Reader från Amazon med adaptiv belysning och en otroligt skarp skärm. Det har nästan allt för sig, utom dess pris, som är $ 80 mer än Paperwhite.

Därför kanske du vill gå igenom Kindle Paperwhite vs Voyage jämförelse, innan du tar upp ett köpbeslut.

 • Kolla in Kindle Voyage på Amazon .