Hur man installerar AT&T Internet Security Suite som drivs av McAfee

Att inte skydda din dator mot spionprogram, adware, maskar och andra virus kan leda till förlust av värdefull data, äventyrad personlig information eller till och med skada på vissa hårdvarukomponenter. Om du är AT&T-kund kan du börja skydda din dator genom att ladda ner och installera AT&T Internet Security Suite som drivs av McAfee. Denna programvara är tillgänglig för DSL- och U-vers-kunder och kan laddas ner direkt från företagets officiella webbplats.

Steg 1

Besök AT&T Internet Security Suite-sidan (se avsnittet "Resurser" för länken.)

Steg 2

Ange ditt ID för AT&T-konto och lösenord. Klicka på "Logga in."

Steg 3

Klicka på "Skaffa ditt prenumeration" och tryck sedan på "Skicka beställning" för att ladda ner installationsfilen för AT&T Internet Security Suite. Beroende på hastigheten på din Internetanslutning kan nedladdningen av filen ta upp till två minuter.

Steg 4

Dubbelklicka på installationsfilen för att starta installationsguiden för AT&T Internet Security Suite.

Steg 5

Klicka på "Nästa" och vänta tills installationsguiden laddar ner ytterligare filer, inklusive uppdaterade virusdefinitioner för programvaran AT&T Internet Security Suite. Det här steget kan ta mellan 5 och 10 minuter, beroende på din anslutningshastighet.

Steg 6

Klicka på "Installera" för att installera ditt skyddsprogram. I genomsnitt tar installationen cirka 2-3 minuter. I slutet av installationsprocessen visas meddelandet "Installation slutförd".

Klicka på "Slutför" för att starta antivirusprogrammet och brandväggen i AT&T Internet Security Suite-paketet automatiskt.