Bästa appar för barn

Barn i denna ålder lär sig att använda smartphones och surfplattor snabbare än vuxna. Du kan ta detta som en möjlighet att få dem att studera och utveckla nya färdigheter genom att leda dem till bra appar och webbplatser. Här är en lista över bästa appar för barn i åldern 8 - 11.

Bästa appar för barn - lärande

Dessa appar kan hjälpa barnen att förvärva språk, matematik och problemlösning.

1. Khan Academy

Khan Academy är den överlägset bästa appen för akademiskt lärande. Denna app ger hjälp för alla ämnen från klass 1 - 12 och anses vara den största online-resursen.

Denna app rekommenderas starkt för barn som kämpar med matematik, ljusa studenter kommer också att gynnas och få värdefull övning med matematikövningar.

Finns på iTunes: Khan Academy

2. Sudoku

Sudoku fanns endast i tidningar, men det har förändrats nu tack vare utvecklingen av webbaserad teknik. Sudoku är nu tillgängligt i form av en app.

För att passa alla användare kan appen välja mellan fyra olika inställningar, var och en representerar sin egen svårighetsgrad.

3. Matematikträning

Math Workout är en matte-app, designad för människor i alla åldersgrupper att testa och skärpa sina matematiska färdigheter. Barn som kämpar med matematik kan ha stor nytta av att använda denna app och skärpa sina färdigheter för tillägg, delning, subtraktion och multiplikation med lätthet.

4. Dictionary.com

Dictionary.com är en gratis online-ordbok som nu finns i form av en app. Denna app har grammatips och definitioner i offline-läge.

Appen har också röstuttal och är bra för att lära sig nya ord.

5. Ted

TED är en stor inspirationskälla och lära sig livslektioner från högpresterande inom flera områden. Appen har inspirerat många och kommer att fortsätta göra det.

Denna app kan vara riktigt användbar för barn, som i så ung ålder är idealiska för att lära sig och anpassa idéer och livslektioner från högpresterande på TED.

Bästa appar för barn - spela

Du måste ha hört detta ordstäv - "Allt arbete och inget spel gör Jack till en dum pojke". Därför dessa appar som kan hjälpa barnen att spela roliga spel samtidigt som de förvärvar motoriska och snabba tänkande.

1. Temple Run

Temple Run är ett roligt oändligt löparspel som ditt barn verkligen kommer att njuta av. Detta spel har en karaktär som flyr från ett tempel och de onda aporna jagar honom / henne.

Detta spel kommer inte bara att låta ditt barn ha kul, det kommer också att hjälpa ditt barn att utveckla reflexfärdigheter.

2. Subway Surfers

Detta är också ett oändligt löparspel och det är också riktigt roligt. Den har en karaktär som flyr från en säkerhetsvakt och hans hund genom tunnelbanan.

Spelare måste undvika hinder, möta tåg och springa så långt de kan. Detta spel kommer också att hjälpa ditt barn att utveckla reflexfärdigheter.

3. 100 golv

100 Floors är ett knepigt pussellösningsspel. Detta spel ger pussel på varje våning tills en användare når 100 våningar.
Användare måste lösa varje pussel på varje våning för att gå vidare till nästa våning. Målet är att lösa pusslet för alla 100 våningar.

4. Minion Rush

Minion Rush är också en del av de oändliga löparspel. Den är baserad på superhitfilmen Despicable Me eftersom den har Minions som huvudpersoner.

Målet är att springa så långt du kan och fullfölja så många utmaningar så att din multiplikatornivå stiger.

5. Simpsons uttagen

The Simpsons Tapped Out är ett simuleringsspel. Berättelsen börjar med att Homer Simpson orsakar en nedbrytning för att utplåna Springfield. Spelet låter nu användare göra om staden Springfield.

Detta spel är baserat på hitshowen "The Simpsons" och har en dedikerad berättelse från författarna till "The Simpsons."