Hur man tystar okända skräppostsamtal på iPhone

Om du besväras av okända spam-anropare på iPhone, kanske du är intresserad av att veta stegen för att automatiskt tystna okända skräppostsamtal på iPhone.

Tystnad Okänd skräppost samtal på iPhone

Okända eller skräppostsamtal på din iPhone kommer troligtvis från telemarketer eller automatiserade robocalls som försöker räkna ut den perfekta tiden att ringa dig.

Även om du kan hantera sådana okända spam-samtal genom att ignorera dem, är ett bättre sätt att hantera spam-samtal att aktivera funktionen "Tyst okända samtal" som finns på din iPhone.

När denna funktion har aktiverats på din iPhone kommer alla okända skräppostsamtal att vidarebefordras automatiskt till röstbrevlådan på din iPhone.

Den bästa delen av denna funktion är att din iPhone inte ens ringer eller vibrerar, när ett okänt samtal tas emot. Det kommer bara att ringa eller vibrera när en känd samtal ringer eller meddelar dig.

Senare kan du kontrollera din röstbrevlåda för att se till att äkta anropare inte blockeras.

På så sätt kommer du inte att bli distraherad genom att ringa eller blinka på din telefon varje gång ett oönskat samtal tas emot på din enhet.

Steg för att blockera okända skräppostsamtal på iPhone

Följ stegen nedan för att blockera spam-samtal på iPhone genom att aktivera funktionen "Tyst okända samtal" som finns på iPhone.

1. Öppna Inställningar> bläddra ner och tryck på Telefon.

2. Bläddra nedåt på nästa skärm och flytta väljaren bredvid tystnad okända anropare till PÅ-position.

När den här funktionen är aktiverad hittar du inte längre din iPhone ringer eller blinkar närhelst något skräppost eller okänt samtal tas emot på din enhet.

Hur tystar okända samtalare för iPhone?

Funktionen "Tyst okända samtal" på iPhone fungerar genom att endast tillåta samtal från personer som finns i Kontakter-appen, Meddelanden-appen och Mail-appen på din iPhone.

Alla andra samtal dirigeras automatiskt till röstmeddelandet, vilket ger en rimlig chans för andra samtalare att lämna ett röstmeddelande.

Du kan när som helst filtrera röstmeddelanden för att hitta om du har missat ett viktigt samtal.