Hur man lägger till en Skype-knapp i Outlook 2007

Den senaste skrivbordsversionen av Skype integreras direkt med Outlook 2010 och 2013. Därför är det ganska enkelt att lägga till Skype-anslutning till nyare versioner av Outlook. Skype-skrivbordsklienten är dock inte lika kompatibel med Microsoft Office 2007. Ändå erbjuder Skype fortfarande ett äldre tilläggsverktygsfält för Outlook 2007 som gör att du kan ringa dem i din adressbok direkt från e-postprogrammet.

Steg 1

Avsluta Microsoft Outlook på din dator.

Steg 2

Ladda ner Skype E-postverktygsfält för Outlook 2007 från Skype-webbplatsen (länk i resurser) och hitta och dubbelklicka på den körbara filen du laddade ner för att börja installera programmet.

Steg 3

Klicka på knappen "Nästa" i installationsguiden för Skype-verktygsfältet för Outlook. Acceptera villkoren i licensavtalet för Skype-verktygsfältet för Outlook 2007 och klicka sedan på "Nästa". Klicka på rullgardinslistan "Skype Verktygsfält för Outlook" i fönstret "Anpassad installation" och välj sedan "Kommer att installeras på den lokala hårddisken." Klicka på knappen "Nästa".

Steg 4

Klicka på “Installera” för att påbörja installationen av verktygsfältet. Vänta några minuter tills installationsguiden kopierar nödvändiga filer och konfigurerar Skype-verktygsfältet för användning med Outlook. Efter att installationsguiden har kopierat de filer som behövs stängs den automatiskt.

Steg 5

Starta Microsoft Outlook och vänta några sekunder tills fönstret "Skype Toolbar för Outlook" visas. Klicka på "Tillåt åtkomst" när du uppmanas att använda Skype-verktygsfältet med Outlook.

Steg 6

Acceptera standardparametrarna för verktygsfältet och klicka sedan på “OK”.

Öppna alla e-postmeddelanden i din inkorg-mapp. Om avsändaren av e-postmeddelandet redan finns i din Outlook-kontaktlista visas hans telefonnummer i Skype-rutan till höger om meddelandefönstret. Dubbelklicka på telefonikonen bredvid avsändarens telefonnummer för att öppna Skype och slå numret automatiskt.