Kan en person skriva ut alla sina vänner på Facebook?

Eftersom Facebook huvudsakligen är utformat som en onlineapplikation erbjuder den ingen utskriftsvänlig länk för sidor som din vänlista. .Zip-filen skapad av Facebooks "Ladda ner din information" -funktion innehåller en textlista med dina vänners namn; nackdelen är att ju mer aktiv du är på Facebook, desto större blir filen och desto mer tid tar det för Facebook att generera den. Dessutom innehåller filen endast e-postadressen till vänner som specifikt har valt att tillåta att den inkluderas. Alternativt kan du också importera dina Facebook-vänner till ett Yahoo-konto och skriva ut dem därifrån. Om du väljer den här rutten inkluderas alla e-postadresser.

Använda Facebook

Steg 1

Logga in på Facebook och navigera till din kontoinställningssida.

Steg 2

Välj "Allmänt" och klicka på "Ladda ner en kopia."

Steg 3

Klicka på "Starta mitt arkiv." Processen tar lite tid att slutföra; när Facebook har genererat filen får du ett e-postmeddelande.

Steg 4

Klicka på länken i e-postmeddelandet du fick från Facebook, skriv in ditt lösenord igen om du uppmanas till det och klicka på "Ladda ner arkiv." Spara .zip-filen på din hårddisk eller en flash-enhet.

Steg 5

Extrahera .zip-filens innehåll till en plats du väljer. Genom att göra detta skapas en ny katalog med ett namn som matchar ditt Facebook-namn, som innehåller flera filer och underkataloger.

Steg 6

Öppna underkatalogen "html" och dubbelklicka på "friends.html" -filen för att öppna den i din webbläsare. Den här filen är en lista över dina Facebook-vänner.

Skriv ut filen.

Använda Yahoo

Steg 1

Skapa ett nytt Yahoo Mail-konto. Eftersom denna process är beroende av att du importerar dina Facebook-vänner som kontakter, bör du göra det även om du redan har ett e-postkonto hos Yahoo för att förhindra att dina Facebook-vänner blandas in i dina befintliga kontakter.

Steg 2

Klicka på "Kontakter", välj "Verktyg" och klicka på "Importera".

Steg 3

Klicka på "Facebook". Logga in på ditt Facebook-konto om du uppmanas att göra det och du vill dela dina kontakter med Yahoo. Vänta tills processen är klar och klicka på "Klar".

Steg 4

Klicka på "Verktyg" och välj "Skriv ut".

Steg 5

Välj "Grundvy" och klicka på "Visa för utskrift" för att öppna en ny sida med namn och e-postadress för alla dina Facebook-vänner.

Skriv ut sidan.