Hur man överför ett Verizon-mobilnummer till T-Mobile (4 steg)

Om du planerar att lämna ditt kontrakt med Verizon för att starta ett nytt med T-Mobile men vill behålla ditt telefonnummer har du tur. T-Mobile tillåter nya kunder att överföra sina telefonnummer från konkurrenter, inklusive Verizon. Du debiteras inte en extra avgift för överföringen. Innan du byter ditt Verizon-telefonnummer till T-Mobile, kolla T-Mobiles databas och se om ditt telefonnummer är berättigat till överföring.

Steg 1

Gå till T-Mobils behörighetswebbplats. Ange ditt Verizon-telefonnummer i en av de angivna telefonnummerrutorna och klicka på "Behörighet." Om ditt telefonnummer inte är kvalificerat för överföring kanske du inte behåller ditt Verizon-telefonnummer om du byter till T-Mobile. Om ditt telefonnummer är berättigat till överföring, avbryt inte din nuvarande Verizon-prenumeration. Om du säger upp din Verizon-prenumeration kommer ditt nummer inte att kunna överföras.

Steg 2

Ring T-Mobile på 1-800-866-2453 för att prata med en kundtjänst och registrera dig för ett kontrakt.

Steg 3

Berätta för kundtjänst att du vill behålla ditt befintliga telefonnummer. Ge kundtjänst ditt Verizon-telefonnummer, inklusive riktnummer. T-Mobile kommer att kontakta Verizon och slutföra överföringen åt dig.

Vänta 24 timmar tills överföringen är klar.