Hur man tar bort alla meddelanden i en Yahoo Mail-inkorg samtidigt

En överfylld e-postinkorg är den moderna versionen av en postlåda som är full av kapacitet med brev, flygblad, kataloger, tidskrifter och skräppost. När du redan har körsbärsplockat vad du vill behålla, blixta ut allt annat i ett svep genom att använda Yahoos alternativ för radering av bulk-e-post. Med ett klick kan du låta Yahoo veta vad du ska ta bort och njuta av en snyggare inkorg redo för dina nästa meddelanden.

The Not-So-Inbox Crowd

Navigera till Yahoo och logga in i din inkorg. Klicka på den lilla kryssrutan längst upp till vänster i meddelandelistan. För att identifiera rutan kan du hålla muspekaren över den och leta efter en popup som säger "Välj eller avmarkera alla meddelanden." Klicka på en bock i rutan. När alla meddelanden i inkorgen visar en bock till vänster, klickar du på knappen "Radera". Om Yahoo uppmanar dig med "Vill du verkligen ta bort alla meddelanden i din inkorg?" klicka på “OK” eller “Ja”.

Ta ut papperskorgen

Även efter att du har rensat din inkorg hänger gamla meddelanden fortfarande runt din Yahoo-e-post. För att slutföra processen, håll muspekaren över papperskorgen till vänster på skärmen. När du ser den lilla soptunnan visas med pop-up-meddelandet "Töm papperskorgen", klicka på soptunnan. När Yahoo frågar "Är du säker på att du vill ta bort alla e-postmeddelanden i papperskorgen permanent?", Klicka på "OK" -knappen.