Så här postar du på din vägg på Facebook

Facebook är ett utmärkt sätt att inte bara hålla koll på vad dina vänner och familj gör, utan också låta dig få veta vad du gör eller tänker också. Detta informationsutbyte görs genom en process som vanligtvis kallas "publicering på din vägg." Även om väggen faktiskt är din profilsida tillåter Facebook medlemmar att göra "statusuppdateringar", vilket är kommentarer som du gör som publicerar på din profilsida och visas i senaste statusuppdateringar när medlemmar kontrollerar deras hemsida.

Steg 1

Välj vilken typ av inlägg du vill lägga på din vägg. Du kan lägga upp en statusuppdatering, länk, video eller foto.

Steg 2

Skriv din statusuppdatering i "Vad tänker du på?" rutan högst upp på sidan. Om du inte vill lägga till en länk, video eller foto, klicka på den blå "Dela" -knappen under blocket för att uppdatera din status och posta på din vägg.

Klicka på den blå "Länk", "Video" eller "Foto" ovanför din statusuppdateringsruta om du vill lägga till en av dessa som en uppdatering. Fyll i rutan som dyker upp med lämplig länk, video eller foto som du vill lägga till din vägg. Klicka på knappen "Bifoga". Lägg till en kommentar i statusuppdateringsrutan (eller lämna tom) och klicka på "Dela".