Hur man listar min LinkedIn-profil i ett CV

Du kan göra ett stort intryck genom att ange din LinkedIn-profil i ditt CV. LinkedIn-profiler gör att du kan utöka din upplevelse, talanger och nätverk och kan öka din synlighet. Anslut till ditt nästa jobb genom att lista din LinkedIn-profil med en anpassad URL på ditt papper eller elektroniska CV.

LinkedIn-profil

Din LinkedIn-profil är en utställning för dina professionella talanger, intressen och nätverk. Det är inte bara ett sätt för dig att få kontakt med andra yrkesverksamma, det fungerar också som en referens till din professionella närvaro online. LinkedIn-profilen ska belysa din anställning, projekt, sociala orsaker och professionella kontakter. Genom att lägga upp din LinkedIn-profil på ett CV kan anställningschefen eller rekryteraren lära sig mer om dig genom att läsa din profil.

Anpassad URL

Förenkla din LinkedIn-profillista genom att anpassa din URL. I stället för att ha en rad obegripliga siffror och bokstäver blir det lättare för din publik att hitta dig med hjälp av en anpassad URL. Skapa en anpassad URL genom att redigera din profil och klicka på knappen "Anpassa din offentliga profil-URL". Välj en anpassad URL med en kombination av ditt namn och meningsfulla siffror men undvik specialtecken.

Paper Resume

Lista din LinkedIn-profil på ditt pappers CV genom att placera din anpassade URL bredvid din kontaktinformation. Placera profilen högst upp på sidan för att uppmuntra besökare till din LinkedIn-profil. Om du har lite utrymme tar du bort "www" från webbadressen, till exempel "linkedin.com/in/johnsmith." Djärva den anpassade delen av din URL så att den sticker ut från resten av texten.

Elektronisk CV

Skicka ett elektroniskt CV med en LinkedIn-profil URL ger fördelen att länka direkt till din profil. När du har listat din URL i kontaktinformationsdelen av CV: n lägger du till en hyperlänk över URL: en som går direkt till din sida. Detta steg gör det möjligt för din publik att hitta din profil med ett enkelt klick på en knapp. Dessutom kan du lägga till hyperlänken i sidfoten på varje sida och i ditt personliga brev.