Åtkomst till en Samsung Galaxy på en dator

Din Samsung Galaxy levereras med en USB-kabel för att ansluta telefonen till din dator. Detta låter dig komma åt innehållet i telefonens internminne samt all information på det installerade microSD-kortet. När du har anslutit enheten kan du också överföra filer mellan din dator och Galaxy.

Anslut Samsung Galaxy till din dator med en USB-kabel. Om det här är första gången du gör denna anslutning installerar din dator automatiskt drivrutinen för din telefon.

Klicka på "Öppna enhet för att visa filer" i fönstret AutoPlay som öppnas på din dator efter att du har anslutit telefonen.

Klicka på telefonens namn eller modellnummer i den vänstra panelen för att se en mapp för telefonens interna minne och microSD-kortet. Dubbelklicka på en mapp för att öppna den och visa innehållet. Galaxy lagrar mediefiler, till exempel musik och bilder, efter typ i separata mappar.

Stäng fönstret och koppla bort enheten när du är klar med telefonens innehåll.

Tips

För att överföra filer från Galaxy drar du filer från telefonens minneskortmapp till en lämplig plats på din dator. Om du till exempel vill överföra ett foto drar du det till mappen Bilder i den vänstra rutan. För att överföra en fil från datorn till din telefon, klicka på filen och dra den till Galaxy: s microSD-kort eller internminnesmapp.

Varningar

Den här artikeln gäller Samsung Galaxy S 4. Instruktionerna kan skilja sig från andra Galaxy-modeller.