Expensify App Review

Expensify är en av de bästa kostnadshanterings- och spårningsapparna som vi har stött på. Denna app kan vara oerhört användbar för dem som reser på ett kostnadskonto och även för företag för att hantera sina anställdes utgifter.

Expensify-app: Översikt över funktioner

För att ge dig en idé, här är en lista över funktioner som du kan njuta av efter att du har laddat ner denna mångsidiga affärsapp.

Lätt mottagning av kvitton

Kvittoinsättning hjälper dig att undvika röran med papperskvitton. Allt du behöver göra är att ta en bild av kvittona och appen lagrar dem för dina poster.

SmartScan Technology

I läget "Smart" kan appen läsa dina kvitton när du laddar upp dem, fyller den automatiskt i alla fält, som företagsnamn, belopp och det kan till och med kategorisera utgifterna.

Med ett gratis konto är du bara begränsad till 10 SmartScans på en månad. För fler SmartScans måste du gå för ett uppgraderat konto genom att betala en avgift på $ 5 / månad.

Det andra alternativet är att använda det grundläggande uppladdningsläget, vilket innebär att du kommer att mata in informationen manuellt. Men du kommer inte att förlora någon funktionalitet på appen; det tar bara lite mer av din tid.

Tidsinträde

Med den här funktionen kan du spåra hur mycket tid du spenderar på en affärsresa. Appen beräknar kostnaden för resan med hjälp av din timpris.

Kreditkortsynkronisering

Kreditkortsynkronisering är för dig som absolut hatar kvitton. Den här funktionen låter dig synkronisera ditt kreditkort med Expensify-appen, så att appen automatiskt kan dra ut transaktioner och skapa kostnadsrapporter.

Automatisk valutakonvertering

Som affärsresenär reser du till olika länder och betalar i utländsk valuta. Expensify löser huvudvärken vid manuell konvertering av valutor genom att automatiskt konvertera alla utlandsutgifter i din standardvaluta.

Här är några fler funktioner i denna mångsidiga app.

Enkel rapportering: Med den här funktionen kan du direkt skicka utgiftsrapporter till din handledare via e-post eller bara spara en PDF-kopia av rapporten för senare användning.

Flight Alerts: Du kan använda appen för att få gratis flygalarmer för din resplan.

Programvaruintegrationer: Expensify gör det enkelt att importera och exportera dina rapporter till Excel, Evernote, Oracle, SalesForce, FinancialForce, Quickbooks, SAP, ADP, Intacct och Microsoft Dynamics.

Körsträcka: Du kan spåra körsträcka om du får ersättning för bränslekostnader på din resa.

Tillgänglighet och prissättning

Expensify är tillgängligt för nästan alla mobilplattformar i Google Play Store, iTunes, Windows store och BlackBerry App World.

Enskilda användare kan njuta av funktionerna i denna app gratis genom att ladda ner dess gratisversion. Gratisversionen är dock begränsad till 10 SmartScans, och personlig rapportering synkroniseras endast med Evernote.

Den uppgraderade versionen av denna app finns i två betalda prenumerationsformer.

Teamabonnemang: Tillgängligt för $ 5 per månad per aktiv användare, Teamabonnemanget möjliggör obegränsad SmartScans, grundläggande kostnadsgodkännande, återbetalning online och synkroniseras med QuickBooks och Xero.

Företagsplan: Detta är ett fullständigt prenumeration som passar för medelstora till stora företag.

Företagsplanen kostar $ 9 per månad per aktiv användare och har många avancerade funktioner som företagspolicyn, företagskortavstämning, flerstegsgodkännande arbetsflöde och synkroniseras med NetSuite, Intacct, Dynamics och andra program.

Expensify Enterprise Version

Expensify finns också i Enterprise-versionen, helt anpassad efter stora organisationers unika krav. Företagets version synkroniseras med Oracle, SAP, Salesforce, FinancialForce PSA och erbjuder full ERP-integration (CRM, HR, lönelista).

Slutsats

Expensify är betrodd av över 2, 5 miljoner användare och över 250 000 företag runt om i världen. Appen är bra för täta affärsresenärer och andra som vill förenkla processen för att spåra utgifter.

Du kan ladda ner en gratisversion av den här appen på Google Play