Hur man låser upp en Samsung-infusion efter alltför många försök

Samsung Infuse använder Android-operativsystemet, som erbjuder möjligheten att använda en mönsterkod för att låsa upp din telefon. Ett rutnät med 9 punkter visas på skärmen, och din “tangent” är ett mönster av fyra av dem. Om du anger fel mönsterkod tre gånger låser telefonen dig ut och ber om din Google-kontoinformation för att verifiera att du är den auktoriserade användaren. Att ange den här informationen returnerar vanligtvis kontrollen över din telefon till dig, men ibland är det inte så enkelt, särskilt om du inte kommer ihåg din Google-kontoinformation.

Hjälp för Google-konto

Om du känner till din Google-kontoinformation men din Samsung inte accepterar den kan du besöka Google för att godkänna åtkomst till ditt konto. (Se länk i Resurser.) Ange ditt lösenord, bekräfta din begäran om åtkomst och försök sedan med din kontoinformation på din telefon igen. Om det inte fungerar, försök att återställa ditt Google-lösenord på datorn och ge åtkomst. Ett annat alternativ är att ange "null" utan citat som lösenord på din telefon, eller ange ditt användarnamn utan e-posttillägget.

Ring dig själv

Din telefon tar fortfarande emot samtal även om du är utestängd, så låt en vän ringa dig. Svara och tryck sedan på "Hem" -knappen utan att lägga på. På hemskärmen trycker du på "Meny" -tangenten och öppnar dina inställningar för att komma till inställningen för mönsterlås. Härifrån kan du försöka inaktivera mönsterlåset för att låsa upp din telefon. Lägg inte på samtalet förrän du har öppnat inställningen för mönsterlås.

Sök hjälp

Om ingenting du gör verkar ha någon effekt, kontakta Samsung eller din mobiltjänstleverantör för hjälp. Kunnig teknisk support kan gå igenom en serie steg för att låsa upp din telefon eller kanske låsa upp den åt dig. Samsung.com erbjuder en mängd tekniska supportalternativ, som onlinechatt, telefonsupport eller e-post för att få tillbaka tillgången till din Infuse. (Se länk i resurser.)

Hård återställning

Tyvärr, om allt annat misslyckas, är det enda sättet att återfå åtkomst till din telefon genom att utföra en hård återställning. Detta återställer i huvudsak din telefon till fabriksinställningarna, vilket raderar allt i telefonens minne. Allt på ditt installerade SD-kort förblir intakt. Gå till din startskärm när någon har ringt dig, välj "Inställningar", "Sekretess" och sedan "Återställ fabriksdata." Telefonen leder dig igenom resten av proceduren. Om du inte kan komma åt startskärmen tar du bort batteriet för att stänga av telefonen och sätter in det igen. Tryck och håll ned knapparna Volym upp, Volym ned och Ström samtidigt tills telefonen slås på. Släpp knapparna när Android-skärmen visas och använd Volym ned-knappen för att markera Ta bort alla användardata. Använd strömbrytaren för att välja den. Använd Volym ned-knappen för att markera Starta om systemet nu och tryck på strömbrytaren för att starta proceduren.