Hur du ringer upp det sista numret som ringde dig

Moderna mobiltelefoner och digitala hemtelefoner gör det enkelt att ringa upp det sista numret som ringde dig. Mobiltelefoner och vissa hemtelefoner registrerar din samtalshistorik på egen hand, och telefonleverantörer erbjuder återvändande tjänster.

Slå * 69

Hur du ringer upp det sista numret som ringde dig

Slå "* 69." Det här är stjärnkoden för de flesta telefonleverantörers återuppringningstjänst. Återuppringningstjänsten upprepar det sista numret som ringde dig, och beroende på din leverantör kommer numret automatiskt att ringa upp igen. Om det inte fungerar, kontakta din leverantör för att ta reda på samtalskoden för din specifika leverantör.

Använd samtalshistorik

Hur du ringer upp det sista numret som ringde dig

Gå till din mobiltelefons meny och gå till avsnittet "Samtalshistorik" eller "Samtalslogg". De exakta instruktionerna och menyalternativen varierar beroende på telefon och leverantör, men varje telefon har en samtalshistorikskärm. Hitta det senast mottagna samtalet i listan "Samtalshistorik" och tryck på "Skicka" för att ringa det.

Använd en tredjepartsservice

Det finns flera sätt att snabbt ringa tillbaka det sista numret som ringde dig, oavsett om du använder en mobiltelefon eller en fast telefon.

Återuppringa ett blockerat nummer med en kommersiell tjänst som Trapcall. Medan "* 69" inte fungerar med blockerade nummer, som ofta används av uppringare. Trapcall avslöjar nummerpresentation för blockerade nummer.